Bandesz Posztolva ekkor: 2020. február 6. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2020. február 6. Sziasztok! Bekötötték az IPTV-t az univerzális távirányítót nem tudom összehangolni a tv-t a megadott kóddal. Hiába írom be a papíron megadott sorszámokat nem reagál a tv. Tv típus: LG 50UK6950PLB A távirányító: https://www.telekom.hu/static-la/sw/file/univerzalis-taviranyito-hasznalati-utmutato-0613.pdf Valakinek ötlete hogy miért nem sikerül? Köszi Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Bandesz Posztolva: 2020. február 7. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2020. február 7. Szia @teherwagon sajnos a TV-t sem tudom se kikapcsolni vele se be. Hiába írom be a 9921628-as kódot a némítás gombra sem reagál. Ez a leírás nekem is megvan de sajnos nem jó. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 teherwagon Posztolva: 2020. február 7. Jelentés Megosztás Posztolva: 2020. február 7. (szerkesztve) Hello @Bandesz, a tévé be-kikapcsolása sem megy vele? azért kérdezem, mert nekem is LG-k vannak, és kábé ezt lehet velük (vagy béna vagyok, és nekem ennyit sikerül), szóval ne számíts fullos irányításra. ha ez sem megy, akkor viszont türelemjáték, az ilyen-olyan gombnyomogatásos párosítás miatt nekem is több próbából jött össze (egyet kaptam helyben programozva, a többit én állítottam többedik nekifutásra) "1. Nyomja le a piros és kék gombokat egyszerre körülbelül 3 másodpercig. Ezt követően a set top box bekapcsoló gomb körüli LED pirosra vált. 2. Üsse be a 9921628 kódot 3. Tartsa lenyomva a Némítás gombot mindaddig, amíg a TV-készülék el nem halkul. 4. Amennyiben a TV elhalkul, nyomja meg az OK gombot, amivel a TV funkció beállításra kerül. " Szerkesztve ekkor: 2020. február 7. Szerkesztő: teherwagon Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Bandesz Posztolva: 2020. február 8. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2020. február 8. Szia! @McBelaba az amit belinkeltem az a távirányítóm van ezen pedig nincs csillag gomb :-( Telekomos szerelő mondta hogy tanítható a távirányító mert univerzális. Üdv: Bandesz Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 teherwagon Posztolva: 2020. február 8. Jelentés Megosztás Posztolva: 2020. február 8. Gond nélkül mennie kellene pedig van másik beltérid @Bandesz, aminek a távjával próbálgathatnád? ha nincs, vagy ha bebizonyosodik, hogy rossz a távirányító, én a helyedben cseréltetném (Té üzletben cserélik, ha bemész) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Bandesz Posztolva: 2020. február 8. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2020. február 8. @teherwagon két technicolor isb2201 beltérim van ugyanezzel a távirányítóval. Ha lenne a technicolor isb2201 beltérihez kódom akkor betudnám lőni egy szekrényben lévő Hama 12307-es univerzális távirányítóhoz. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Bandesz Posztolva: 2020. február 9. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2020. február 9. Kipróbáltam egy Samsung tv-n is a tanítását ennek a távirányítónak de ott sem sikerült. Két távirányító közül egyiket sem lehet tanítani. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 teherwagon Posztolva: 2020. február 10. Jelentés Megosztás Posztolva: 2020. február 10. Az nem jó de akkor mindkettőt próbáltad mindkét tévével, és egyikkel sem sikerült egyiket sem? fura. mindenesetre ha így van, cseréltesd Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 kingseer Posztolva: 2020. július 4. Jelentés Megosztás Posztolva: 2020. július 4. Helló. Ugye. 992 és tv cod. Azt addig mig le nem nemul addig nyomni a némít gombot. Ha lenémitotta, akkor ok. Ha hangerő ok+hangerő fel vagy le és műszik. Külön megjegyzés : szerintem a régi távirányító sokkal jobb volt. Laci Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 peet Posztolva: 2021. január 30. Jelentés Megosztás Posztolva: 2021. január 30. Sziasztok! Nekem egy JTC márkájú TV-vel gyűlt meg a bajom beállítás téren. A leírásban nem szerepelt kód, a keresőben talált kódok nem működtek. 1414 és 1422 el hajtott, nem tudtak segíteni. Sikerült magam meg oldani. piros+kék gomb egyszerre, felvillan a jobb felső piros gomb be kell írni a 992-es kódot ez után rögtön nyomva tartani a némítás gombot - villan kb másodpercenként, mikor ugrik egy kódot ha le némítja a távirányító a TV-t, az OK gombbal lehet menteni ha le némult a TV, de nem működik megfelelően a kikapcsolás, előről kell kezdeni a folyamatot, ha ismét el némul, hagyd figyelmen kívül, várd a következő kód keresést. Ha el némul, ismét OK. Ha így sem jó, folytasdt tovább, számold hány kód nem volt jó. Remélem tudtam segíteni másnak is. Üdv: Peet Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Fekete József Posztolva: 2021. január 30. Jelentés Megosztás Posztolva: 2021. január 30. Sziasztok. Tudja valaki hogy ez a távirányító milyen típusú? Tv-vel szeretném összehangolni ehhez kellene egy használati utasítás. Ügyfélszolgálaton nem tudtak segíteni mert nem forgalmazzák már ezt a típust. Köszönöm. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2021. február 6. Jelentés Megosztás Posztolva: 2021. február 6. Ekkor: 2021. 01. 30. at 12:19, Fekete József írta: Sziasztok. Tudja valaki hogy ez a távirányító milyen típusú? Tv-vel szeretném összehangolni ehhez kellene egy használati utasítás. Ügyfélszolgálaton nem tudtak segíteni mert nem forgalmazzák már ezt a típust. Köszönöm. Cseréltesd ki új típusúra Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Bandesz
Sziasztok!
Bekötötték az IPTV-t az univerzális távirányítót nem tudom összehangolni a tv-t a megadott kóddal.
Hiába írom be a papíron megadott sorszámokat nem reagál a tv.
Tv típus: LG 50UK6950PLB
A távirányító: https://www.telekom.hu/static-la/sw/file/univerzalis-taviranyito-hasznalati-utmutato-0613.pdf
Valakinek ötlete hogy miért nem sikerül?
Köszi
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
11 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.