benedict Posztolva ekkor: 2020. augusztus 13. Megosztás Posztolva ekkor: 2020. augusztus 13. Szép napot. Ki szeretnék oldani egy SSH portot egy Speedport Entry 2i HGW-n de nem nagyon akar sikerülni. DMZ-vel is próbálkoztam de úgy sem sikerült. Próbálkoztam már IP váltással is de ugyan azt a IP-t kapom már 3x, más portal. Tudnátok segíteni? UI.: Én feltételezésem szerint NATolt IP-m van. Üdv, Bence Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2020. szeptember 20. Megosztás Posztolva: 2020. szeptember 20. Ekkor: 2020. 08. 13. at 17:23, benedict írta: Szép napot. Ki szeretnék oldani egy SSH portot egy Speedport Entry 2i HGW-n de nem nagyon akar sikerülni. DMZ-vel is próbálkoztam de úgy sem sikerült. Próbálkoztam már IP váltással is de ugyan azt a IP-t kapom már 3x, más portal. Tudnátok segíteni? UI.: Én feltételezésem szerint NATolt IP-m van. Üdv, Bence Ennek a kép alapján jónak kéne lennie, ha az SSH szerver a 36-os végű eszközön működik Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 benedict Posztolva: 2020. szeptember 21. Szerző Megosztás Posztolva: 2020. szeptember 21. Ekkor: 2020. 09. 20. at 13:14, btz írta: Ennek a kép alapján jónak kéne lennie, ha az SSH szerver a 36-os végű eszközön működik @btz Köszi szépen a segítséget de NAT volt a probléma. Felhívtam az ügyfélszolgálatot és a szakértő simán megoldotta. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2020. szeptember 21. Megosztás Posztolva: 2020. szeptember 21. 1 órája, benedict írta: @btz Köszi szépen a segítséget de NAT volt a probléma. Felhívtam az ügyfélszolgálatot és a szakértő simán megoldotta. Remek.. ? Igen. Bármilyen port használat csak a külvilág felé publikus IP címen lehetséges, NAT-olt címmel nem. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
benedict
Szép napot.
Ki szeretnék oldani egy SSH portot egy Speedport Entry 2i HGW-n de nem nagyon akar sikerülni. DMZ-vel is próbálkoztam de úgy sem sikerült. Próbálkoztam már IP váltással is de ugyan azt a IP-t kapom már 3x, más portal. Tudnátok segíteni?
UI.: Én feltételezésem szerint NATolt IP-m van.
Üdv,
Bence
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
3 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.