Sziasztok!
Településünk egy külsöbb részére nem jutott el semmilyen vezetékes szolgáltatás SZIP-pel sem, igy jogosultak körébe tartozunk a T SZIP Mobil szolgáltatására.
Kedves ügyfeles hölggyel beszéltünk is, rendeltem (volna) is, ámbár a csomaghoz tartozó szerződésben foglalt eszközök(sim stick + lte stick fogadására alkalmas router) elmondása szerint átmenetileg nem elérhetőek és nem is tudja mikor lesz.
Lekapnék én magamnak a polcról 2 eszközt (a csomagba foglaltak amúgy is elég gagyik (dwr118 + dwa182?)), de saját eszközt nem használhatok, T meg nem tud adni már sok hete, a homeofficolás meg elég körülményes VSATon :'(
Gondolnám, hogy egy szerzodésben 2 termék nevét árirni nem 2 hónap és nem én vagyok az egyetlen megrendelö, aki miatt a teljes procurement folyamatot 0rol kellene elinditani
Kérdés
SzB
Sziasztok!
Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: SzBTelepülésünk egy külsöbb részére nem jutott el semmilyen vezetékes szolgáltatás SZIP-pel sem, igy jogosultak körébe tartozunk a T SZIP Mobil szolgáltatására.
Kedves ügyfeles hölggyel beszéltünk is, rendeltem (volna) is, ámbár a csomaghoz tartozó szerződésben foglalt eszközök(sim stick + lte stick fogadására alkalmas router) elmondása szerint átmenetileg nem elérhetőek és nem is tudja mikor lesz.
Lekapnék én magamnak a polcról 2 eszközt (a csomagba foglaltak amúgy is elég gagyik (dwr118 + dwa182?)), de saját eszközt nem használhatok, T meg nem tud adni már sok hete, a homeofficolás meg elég körülményes VSATon :'(
Gondolnám, hogy egy szerzodésben 2 termék nevét árirni nem 2 hónap és nem én vagyok az egyetlen megrendelö, aki miatt a teljes procurement folyamatot 0rol kellene elinditani
Tehetek bármit az ügy előmozditásának érdekében?
Köszi a tippeket előre is!
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
3 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.