Jozsfm964 Posztolva ekkor: 2020. szeptember 30. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2020. szeptember 30. Sziasztok! Nem értem a dörgést. A promocióban az volt, hogy HD csatornák is elérhetőek a kínálatban, ezért is verekedtem át magam a regisztráción. Aztán szembesülnöm kellett azzal, hogy a TV2, RTL Klub, és a közszolgálati csatornákon kívül egyik csatornán sincs HD csak sima SD stream! MIért? A tv csatorna HD-ban nem ad streamet? Hogy van ez szerződésileg? A szűrés sem működik. Beállítom, hogy HD csatornákat akarok látni, egyet se listáz ki! Ez így elég gyerekcipőben van! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 VIP Dave Posztolva: 2021. november 3. VIP Jelentés Megosztás Posztolva: 2021. november 3. Szia! Most már minden HD csatornát is tartalmazó Telekom TV, Sat TV vagy IPTV előfizetéssel összeregisztrált TTVGO HD-ban van (amelyik csatornán lehet). Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 2020. október 2. Telekom Jelentés Megosztás Posztolva: 2020. október 2. Szia! Az új Telekom TVGO felületeken a csatornákat egyelőre csak SD minőségben lehet elérni, HD nincs. Természetesen a fejlesztések folyamatosak. Bízunk benne, hogy mielőbb elérhetőek lesznek HD minőségben is a csatornák. Bízunk benne, hogy válaszunkkal a segítségedre lehettünk. ^Zsani Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Jozsfm964
Sziasztok!
Nem értem a dörgést. A promocióban az volt, hogy HD csatornák is elérhetőek a kínálatban, ezért is verekedtem át magam a regisztráción.
Aztán szembesülnöm kellett azzal, hogy a TV2, RTL Klub, és a közszolgálati csatornákon kívül egyik csatornán sincs HD csak sima SD stream!
MIért? A tv csatorna HD-ban nem ad streamet? Hogy van ez szerződésileg?
A szűrés sem működik. Beállítom, hogy HD csatornákat akarok látni, egyet se listáz ki!
Ez így elég gyerekcipőben van!
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
2 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.