Zheus Posztolva ekkor: 2020. október 13. Megosztás Posztolva ekkor: 2020. október 13. Üdv. Ki lett cserélve az elosztó, Kaon CG3000-re.Sajnos a Wifit állandóan ledobja, nem jó, megszakad az okos tv és a kaon ill. a hifi és a kaon közötti wifi kapcsolat. Mit lehet tenni? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Zheus Posztolva: 2020. október 16. Szerző Megosztás Posztolva: 2020. október 16. Köszönöm a válaszokat. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Atesz Posztolva: 2020. október 23. Megosztás Posztolva: 2020. október 23. Saját routert kell közbe iktatni. Sajnos az eszköz wifije nem nagyon alkalmas semmire. Nekem egy ASUS router végzi ezt a piszkos munkát. Meglehetősen jól birja. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 batika Posztolva: 2020. október 23. Megosztás Posztolva: 2020. október 23. üdv én vettem egy ilyent Linksys WRT3200ACM 3200 Mbps Wireless Router de sajna az a baj,hogy fizetsz egy szolágáltatásért és ha ki is akarod használni akkor te kel rendes cucot vásároljál magadnak Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Zheus Posztolva: 2020. október 23. Szerző Megosztás Posztolva: 2020. október 23. Atesz: Köszönöm, értem, de, hogy kell közbeiktatni még egy routert? Még annyit, hogy akkor ilyen eszközöket miért forglmaznak aminek nem jó a wifije? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2020. október 27. Megosztás Posztolva: 2020. október 27. Ekkor: 2020. 10. 23. at 19:14, Zheus írta: Atesz: Köszönöm, értem, de, hogy kell közbeiktatni még egy routert? Még annyit, hogy akkor ilyen eszközöket miért forglmaznak aminek nem jó a wifije? Összekötöd LAN-LAN vagy WAN-LAN. IP cím ütközésre figyelj. Főleg az első esetben. Általában nincs gond a szolgáltatói wifikkel sem, de tényleg jobb teljesítményt nyújthat egy saját eszköz. Illetve vannak ilyen kivételes esetek is, mikor tényleg kifogsz egy gagyi szolgálói példányt. De ez saját eszköz vételekor is benne van a pakliban ugyanígy. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Zheus
Üdv. Ki lett cserélve az elosztó, Kaon CG3000-re.Sajnos a Wifit állandóan ledobja, nem jó, megszakad az okos tv és a kaon ill. a hifi és a kaon közötti wifi kapcsolat. Mit lehet tenni?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
5 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.