Rolipmm Posztolva ekkor: 2020. november 16. Megosztás Posztolva ekkor: 2020. november 16. Üdv . Android 6 készüléken Tv go ment. Telekom tv go 4-44-148 hibaüzenetet ad . A készülék nem Jailbreak-elt nem root-olt Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 teherwagon Posztolva: 2020. november 17. Megosztás Posztolva: 2020. november 17. Hello @Rolipmm, az új felülethez minimum Android 8 kell (oldal alján gyakori kérdések). szerintem korábbi verziókon nem is hozza a Play áruház az appot. ha nem ez van, akkor privátban küldd el a részleteket a @Telekom szakértőnknek, és megnézeti a műszaki csapattal Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 bucika Posztolva: 2020. november 17. Megosztás Posztolva: 2020. november 17. (szerkesztve) Az új app minimum 7-es androidot igényel. A dokumentációban már 8 van, de volt itt, akinek még ment 7-tel. Szerkesztve ekkor: 2020. november 17. Szerkesztő: bucika Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 ApaFia Posztolva: 2020. november 17. Megosztás Posztolva: 2020. november 17. 40 perce, bucika írta: Az új app minimum 7-es androidot igényel. A dokumentációban már 8 van, de volt itt, akinek még ment 7-tel. Nálam 7-tel már nem megy! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2020. november 20. Megosztás Posztolva: 2020. november 20. Ekkor: 2020. 11. 17. at 18:26, ApaFia írta: Nálam 7-tel már nem megy! Nekem megy. Szerintem akinél nem megy ott van valami egyéb ok is a háttérben, nem maga az operációs rendszer van blokkolva alklalmazáskód szinten, mert akkor nem lenne egy kivétel sem. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 ApaFia Posztolva: 2020. november 21. Megosztás Posztolva: 2020. november 21. 12 órája, btz írta: Nekem megy. Szerintem akinél nem megy ott van valami egyéb ok is a háttérben, nem maga az operációs rendszer van blokkolva alklalmazáskód szinten, mert akkor nem lenne egy kivétel sem. Lehet a root? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 bucika Posztolva: 2020. november 24. Megosztás Posztolva: 2020. november 24. Ekkor: 21-11-2020 at 6:39, ApaFia írta: Lehet a root? Ha rootolt a kütyüd, akkor biztosan reszeltek. Elég jó a bépített root check, ahogy tapasztaltam. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2020. november 24. Megosztás Posztolva: 2020. november 24. Ekkor: 2020. 11. 21. at 6:39, ApaFia írta: Lehet a root? Ha rootolt akkor egyszerűen azért nem megy Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Rolipmm
Üdv . Android 6 készüléken Tv go ment. Telekom tv go 4-44-148 hibaüzenetet ad . A készülék nem Jailbreak-elt nem root-olt
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
7 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.