firibi Posztolva ekkor: 2020. november 18. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2020. november 18. Sziasztok, Az ingyenes regisztrációt nem tudom befejezni, mert a folyószámlaszám mező felett pirossal hiba üzenet jelenik meg: hibás mező formátum Mi lehet a megoldás miután csak bepötyögtem a 8 számjegyet.... Köszönöm Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 uzman Posztolva: 2020. november 18. Jelentés Megosztás Posztolva: 2020. november 18. Szia A folyószámlaszám 9 jegyű. Légy szíves ellenőrizd újra, hogy jól írtad-e be. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 firibi Posztolva: 2020. november 19. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2020. november 19. szia, köszi a választ, de az én számlámon csak 8 karakter van feltüntetve - akkor mi a következő lépés? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 teherwagon Posztolva: 2020. november 19. Jelentés Megosztás Posztolva: 2020. november 19. Hello @firibi, milyen csomagod van, megfelel a feltételeknek? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 firibi Posztolva: 2020. november 23. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2020. november 23. MOBIL L 2019 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 2020. november 24. Telekom Jelentés Megosztás Posztolva: 2020. november 24. Szia firibi! A kormányrendelet a középfokú oktatásban digitális munkarendben részt vevő diákok és családjaik, illetve a középfokú oktatásban digitális munkarendben tanító pedagógusok részére biztosít ingyenes vezetékes internet hozzáférést 30 napra. Mobil előfizetéssel erre sajnos nem tudsz regisztrálni, ezért ad hibaüzenetet az oldal a mobilos folyószámlaszámod beírásakor. ^Dániel Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 firibi Posztolva: 2020. november 25. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2020. november 25. Ekkor: 11/18/2020 at 15:23, firibi írta: Sziasztok, Az ingyenes regisztrációt nem tudom befejezni, mert a folyószámlaszám mező felett pirossal hiba üzenet jelenik meg: hibás mező formátum Mi lehet a megoldás miután csak bepötyögtem a 8 számjegyet.... Köszönöm Szia, Köszönöm szépen, már én is realizáltam a problémát.... Elnézést, hogy feltartottalak Üdv Firibi Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
firibi
Sziasztok,
Az ingyenes regisztrációt nem tudom befejezni, mert a folyószámlaszám mező felett pirossal hiba üzenet jelenik meg: hibás mező formátum
Mi lehet a megoldás miután csak bepötyögtem a 8 számjegyet....
Köszönöm
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
6 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.