Kérdés

Szeretném megkérdezni, hogy a Magyar Telekom eSIM-jét milyen külföldről behozott SM-R845F készülékben lehet aktíválni. Spanyol, olasz, vagy angol területi kóddal forgalmazott szoftveres verziókban is működni fog? Főként a Samsung Pay miatt lenne fontos, mert a felsorolt országokban működik a SP (a telekomosban pedig nem).

Szóval SM-R845F bármelyik szoftveres verziója jó lehet a Magyar Telekom eSIM-jének, vagy mi a kritérium?

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

2 válasz erre a kérdésre

A hivatkozott megjegyzést én is ismerem, bár a telekom ezt csak az Apple Watch-ok esetében hangsúlyozza nyomatékosan, külön is. Korábban már vásároltam Telekomnál Samsung Watch LTE órát, aktíváltam benne a Telekom eSIM-et és utána a szofvert/CSC kódot átállítottam angliai CSC-re. Működött az óra és az eSIM is. Tehát nem arra vagyok kíváncsi "hogy mikor garantált", hanem milyen szoftveres felszereltség mellett lehet MÉG aktíválni az SM-R845F-en a magyar eSIM-et. Mi (vagy van-e egyáltalán) a Telekom eSIM aktívációjának feltételében a kötelező specifikum?

Gyanum (korábbi tapasztalatom és internetes fórumok) szerint a Magyar Telekom eSIM aktiválása után a Telkomnált vásárolt óra szofter CSC kódját át lehet állítani más területi kódra pl. SPay miatt. Most viszont azt kérdezem, hogy pl. angol, vagy olasz területi kódos SM-R845Fkészülék esetén be lehet-e olvastatni a magyar QR kódot.

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Szia József! Csak az általunk forgalmazott eSIM-képes készülékek esetén tudjuk garantálni az eSIM-profil megfelelő működését. (https://bit.ly/2WRSFX6) ^Andrea

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hozz létre egy fiókot vagy jelentkezz be a kommenteléshez

Ahhoz, hogy kommentelhess, tagnak kell lenned.

Fiók létrehozása

Hozz létre a közösségünkben egy új fiókot. Igazán egyszerű!


Új fiók regisztrálása

Bejelentkezés

Már van fiókod? Jelentkezz be itt!


Bejelentkezés most