Ugrás a tartalomhoz
  • 0

eSIM Galax Watch 3 LTE-be


József8360

Kérdés

Szeretném megkérdezni, hogy a Magyar Telekom eSIM-jét milyen külföldről behozott SM-R845F készülékben lehet aktíválni. Spanyol, olasz, vagy angol területi kóddal forgalmazott szoftveres verziókban is működni fog? Főként a Samsung Pay miatt lenne fontos, mert a felsorolt országokban működik a SP (a telekomosban pedig nem).

Szóval SM-R845F bármelyik szoftveres verziója jó lehet a Magyar Telekom eSIM-jének, vagy mi a kritérium?

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

2 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 0

A hivatkozott megjegyzést én is ismerem, bár a telekom ezt csak az Apple Watch-ok esetében hangsúlyozza nyomatékosan, külön is. Korábban már vásároltam Telekomnál Samsung Watch LTE órát, aktíváltam benne a Telekom eSIM-et és utána a szofvert/CSC kódot átállítottam angliai CSC-re. Működött az óra és az eSIM is. Tehát nem arra vagyok kíváncsi "hogy mikor garantált", hanem milyen szoftveres felszereltség mellett lehet MÉG aktíválni az SM-R845F-en a magyar eSIM-et. Mi (vagy van-e egyáltalán) a Telekom eSIM aktívációjának feltételében a kötelező specifikum?

Gyanum (korábbi tapasztalatom és internetes fórumok) szerint a Magyar Telekom eSIM aktiválása után a Telkomnált vásárolt óra szofter CSC kódját át lehet állítani más területi kódra pl. SPay miatt. Most viszont azt kérdezem, hogy pl. angol, vagy olasz területi kódos SM-R845Fkészülék esetén be lehet-e olvastatni a magyar QR kódot.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...