Vártok Lili Posztolva ekkor: 2021. március 14. Megosztás Posztolva ekkor: 2021. március 14. Jó napot! Tudna valaki nekem segíteni olyan ügyben hogy a DOMINO dupla szolgáltatást hol tudom lemondani? Sajnos az alkalmazás nem engedi. A 1414 telefonszámon meg nem találok olyan menüpontot. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 uzman Posztolva: 2021. március 15. Megosztás Posztolva: 2021. március 15. Szia Online Vandánál esetleg vagy ha felhívod az ügyfélszolgálatot, kérj ügyintézőt és fog tudni segíteni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 2021. március 16. Telekom Megosztás Posztolva: 2021. március 16. Szia Lili! Igen, kérheted a 1414-es számon, de a díjmentesen hívható 1777-es számon (2.4.1.2-es menü) is kikapcsolhatod és chat-es munkatársainktól is kérheted (https://www.telekom.hu/lakossagi/ugyintezes/gyakori-kerdesek/chat_segitseg ). ^Petra Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Vártok Lili
Jó napot! Tudna valaki nekem segíteni olyan ügyben hogy a DOMINO dupla szolgáltatást hol tudom lemondani? Sajnos az alkalmazás nem engedi. A 1414 telefonszámon meg nem találok olyan menüpontot.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
2 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.