davidorama Posztolva ekkor: 2021. március 18. Megosztás Posztolva ekkor: 2021. március 18. Jó napot, szeretnék érdeklődni, hogy 2646 Drégelypalánkon mikor válik elérhetővé az optikai hálózat? A településen már az alhálózatot kiépítette a ***** és most építi nagy tempóban a Telekom is. A házunk előtt is fent van a poznán a csatlakozási pont, de sehol nem találok információt róla. Köszönöm! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 2021. március 19. Telekom Megosztás Posztolva: 2021. március 19. 14 órája, davidorama írta: Jó napot, szeretnék érdeklődni, hogy 2646 Drégelypalánkon mikor válik elérhetővé az optikai hálózat? A településen már az alhálózatot kiépítette a ***** és most építi nagy tempóban a Telekom is. A házunk előtt is fent van a poznán a csatlakozási pont, de sehol nem találok információt róla. Köszönöm! Szia! Köszönjük megkeresésedet. A rendkívüli helyzetben a korszerűsítéseink csúszhatnak, azonban az illetékes munkatársaink általános tájékoztatása szerint az év harmadik negyedévében történhet meg a hálózatunk átadása. Ide kattintva https://bit.ly/3s3OJ3p tudod időszakonként leellenőrizni, mikor érkezünk el hozzád az optikai hálózatunkkal. ^Noel Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 davidorama Posztolva: 2021. március 19. Szerző Megosztás Posztolva: 2021. március 19. Szia, Köszönöm az információkat, annyi kérdésem lenne még, hogy a telekom-os linken hiába adom meg a címemet és mentem el, nem látok semmilyen információt. Valamire kattintani kellene vagy ki kellene írnia az oldalnak automatikusan? Köszönöm Dávid Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 uzman Posztolva: 2021. március 19. Megosztás Posztolva: 2021. március 19. 2 órája, davidorama írta: Szia, Köszönöm az információkat, annyi kérdésem lenne még, hogy a telekom-os linken hiába adom meg a címemet és mentem el, nem látok semmilyen információt. Valamire kattintani kellene vagy ki kellene írnia az oldalnak automatikusan? Köszönöm Dávid Szia Én úgy szoktam csinálni, hogy a "Település vagy irányítószám" mezőben elkezdem írni az irányítószámot. Három karakter után már csak a miénk marad a listában - ezután rá kell kattintani, hogy kitöltse. (alább egy példa) Majd ugyanígy az utca és házszám rovatokkal is. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 davidorama Posztolva: 2021. március 19. Szerző Megosztás Posztolva: 2021. március 19. Ki tudtam választani a települést, de utána hogyan tovább? Köszönöm Dávid Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 uzman Posztolva: 2021. március 19. Megosztás Posztolva: 2021. március 19. 1 órája, davidorama írta: Ki tudtam választani a települést, de utána hogyan tovább? Köszönöm Dávid Jelentkezz ki a felhasználói fiókodból. A Szolgálgtatások > Otthoni internet menüben vagy? Ilyet kellene láss kiinduló állapotban. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
davidorama
Jó napot, szeretnék érdeklődni, hogy 2646 Drégelypalánkon mikor válik elérhetővé az optikai hálózat?
A településen már az alhálózatot kiépítette a ***** és most építi nagy tempóban a Telekom is.
A házunk előtt is fent van a poznán a csatlakozási pont, de sehol nem találok információt róla.
Köszönöm!
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
5 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.