sdavid Posztolva ekkor: 2021. április 11. Megosztás Posztolva ekkor: 2021. április 11. Van a telekomnak olyan tv szolgáltatása amihez saját eszközt lehet használni, tehát nem a szolgáltatótól kapott eszközön kell váltani a csatornát? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2021. április 11. Megosztás Posztolva: 2021. április 11. Üdv Például a TVGO. Ott a saját eszközödön válthatod a csatornát Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 sdavid Posztolva: 2021. április 12. Szerző Megosztás Posztolva: 2021. április 12. Úgy értettem hogy például dvb-c, amit tudok fogni saját eszközzel, vagy olyan műholdas adás amit tudok fogni saját beltéri egységgel. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 sdavid Posztolva: 2021. április 12. Szerző Megosztás Posztolva: 2021. április 12. Tulajdonképpen a tvgo-t nem tudom saját eszközzel fogni, mert azt csak a tvgo programjával a tvgo oldalán lehet fogni. Ha tudnám fogni vlc lejátszóval az mondjuk jó lenne. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2021. április 12. Megosztás Posztolva: 2021. április 12. (szerkesztve) -Bocs ezt nem ide akartam írni- Szerkesztve ekkor: 2021. április 12. Szerkesztő: btz Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2021. április 12. Megosztás Posztolva: 2021. április 12. 1 órája, sdavid írta: Úgy értettem hogy például dvb-c, amit tudok fogni saját eszközzel, vagy olyan műholdas adás amit tudok fogni saját beltéri egységgel. Értem. Sajnos ilyesmire nincs lehetőség. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 VIP Dave Posztolva: 2021. június 23. VIP Megosztás Posztolva: 2021. június 23. Ekkor: 2021. 04. 11. at 22:07, sdavid írta: Van a telekomnak olyan tv szolgáltatása amihez saját eszközt lehet használni, tehát nem a szolgáltatótól kapott eszközön kell váltani a csatornát? Szia! Miért merül fel benned az igény? Valójában a 2 távirányító használata nehézkes? A TV-n gyakran használsz más appokat pl., amire át kell váltani rendszeresen? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 sdavid Posztolva: 2021. június 23. Szerző Megosztás Posztolva: 2021. június 23. (szerkesztve) Számítógépen szeretnék tv-zni, és nem szeretem hogy set-top-box kell hozzá (ugyanúgy mint a tv-hez) és nem tudom a számítógépen váltani a csatornát. Meg szeretnék egyidőben több csatornáról is felvenni műsort. Meg a dvb-c-ben azt szeretem hogy akárhány tv-re elosztható és számítógéppel egyidőben akárhány csatornát tudok rögzíteni és a csatornát is számítógépen tudom váltani. Meg talán a minőség is jobb ha közvetlen a számítógéppel veszem az adást és nem a set-top-box veszi és az alakítja át HDMI jellé amit a számítógép vesz. És ahogy írtad, nem szeretem a tv-nél sem hogy külön távirányítója van a set-top-box-nak, jobb lenne a tv távirányítójával váltani a csatornát. Szerkesztve ekkor: 2021. június 23. Szerkesztő: sdavid Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 sdavid Posztolva: 2021. június 23. Szerző Megosztás Posztolva: 2021. június 23. (szerkesztve) Az iptv klassz dolog lenne ha lenne egy iptv szabvány amit minden tv ismer és set-top-box nélkül tudnák venni a tv-k az iptv-t. És a számítógépen is lehetne fogni az iptv-t set-top-box nélkül. Így nem sok értelme van az iptv-nek, mert ennyi erővel lehet műholdas tv is, ha ugyanúgy set-top-box kell hozzá. Sőt a műholdas talán jobb mert van olyan tv amibe be van építve a műholdvevő. Szerkesztve ekkor: 2021. június 23. Szerkesztő: sdavid Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
sdavid
Van a telekomnak olyan tv szolgáltatása amihez saját eszközt lehet használni, tehát nem a szolgáltatótól kapott eszközön kell váltani a csatornát?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
8 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.