Kérdés

Ez év nyarán megkezdték végre a Szolnok, Kaán Károly úti térségben az optikai kábel fektetést. Sokan vártuk már, de sokan gáncsoskodtak is, mert féltették a szabálytalanul betemetett árkaikban, és térköveikben tett károkozást, és  mivel pár helyre a ***** már eljutott, jó magyar módra úgy gondolják, a többi meg csak cammogjon az 50MBs maxal, ami itt van. Szóval leállították a munkálatokat, augusztus hónapra, mondván, majd szeptemberben fojtatják. Na azóta sem történt egy kapavágás sem. Jó lenne tisztázni mi a Telekom, és Hírközlési hatóság álláspontja, mert a türelmünk már véges, és 20 év után Páááááááááááá TELEKOM lesz az 50 MBSükkel együtt. UR ISTEN, MINDJÁRT 2022 ! ÉBRESZTŐ!!!!!!!!

TEHÁT mikor lesz itt OPTIKA?  És NE HAZUDJ.!

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

4 válasz erre a kérdésre

2021. augusztusában nem álltak le a munkálatok, csupán a Telekom alvállalkozója a Teleoptika Kft. a Csokonai út -Szűcstelep-  térségében folytatott kiépítést. Bővebb információért javaslom keresd a kivitelező Teleoptika Kft.-t.

www.teleoptika.hu

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Szerintem módjával, de haladnak a fejlesztések. Néhány hete jártam az Egyetértés u. környékén és ott is láttam, hogy folyamatban van a kiépítés.

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Szia! A fejlesztéseink összetettebb feladatokkal járnak, tervezés, engedélyek beszerzése, majd munkálatok elvégzése, tesztelések és hatósági engedély és átadás. A városban folyamatban vannak és több ütemben zajlanak a korszerűsítéseink, és a rendkívüli helyzetben csúszhatnak a beruházásaink. Emiatt sajnos pontos dátum nem áll rendelkezésünkre, hogy Nálad mikor igényelhető meg az optikai hálózatunk, azonban bízunk abban, 2022-ben elkészülünk vele. Javasoljuk, hogy kövesd figyelemmel ide kattintva https://bit.ly/1UpDBJD pontos cím megadása után, mikor érkezünk el hozzád a legkorszerűbb hálózatunkkal. Együttműködésedet és megértésedet köszönjük. ^Noel

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Bocsánat! Nem tudtam hogy nem lehet itt leírni azt hogy "cIGI"  csak D betűvel. Talán azért mert most éppen fuzionálnak, és esélyük lesz leverni a Telekomot, min vaknak a poharat. ? :)

 

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hozz létre egy fiókot vagy jelentkezz be a kommenteléshez

Ahhoz, hogy kommentelhess, tagnak kell lenned.

Fiók létrehozása

Hozz létre a közösségünkben egy új fiókot. Igazán egyszerű!


Új fiók regisztrálása

Bejelentkezés

Már van fiókod? Jelentkezz be itt!


Bejelentkezés most