Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Honor Magicwatch 2


Abonyi Péter

Kérdés

Tisztelt Szolgáltató!

Az Őnöktől 2020. év őszén vásárolt telefonnal együtt kaptam egy Honor Magicwatch 2 okosórát. Az óra 2021. év januárjában kapott utoljára szoftverfrissitést, ezért tavasszal előbb a Huawei ügyfélszolgálatához fordultam, ahol több alkalom után is azt a választ kaptam, hogy várjak türelemmel, majd megkapom. Majd ősszel a Honor céghez fordultam, ahol azt a választ kaptam, hogy mivel az órám a LTN-B19 modellű, így azt a Huawei gyártotta, ezért arra mindennemű terméktámogatást a Huawei ad. Egyébként a Honor az órát újra kiadta LTN-B39 modellnéven. Elég beszédes cselekedet: Honor=Becsület

A Huawei ü.szolgálatát ismét felkerestem a napokban fenti infók birtokában, ahol ismét azt válaszolták: várjak türelemmel. A külföldi okostelefonos fórumokon azt írják, hogy ne is várjunk a Huaweitől frissitést, mert így döntöttek.

Úgy gondolom, hogy a terméktámogatás legyen az garancia vagy frissítés, kötelező azt a gyártónak biztosítania. Ezt annál fogva is meg kellene tennie a Huaweinek, mivel a teljesen azonos tartalmú Huawei Watch GT2-re 2021. évben folyamatosan biztosította a frissítéseket, a napokban is adott ki rá frissítést.

Ez nagyon nem korrekt és jogilag vitatható magatartás!

Kérdezem, hogy ismerik-e ezt a problémát?Illetve, ha Önök keresnék meg a céget lenne valamilyen foganatja, hogy a Huawei ugyanúgy boztosítsa a terméktámogatást a HMW2 órára, hiszen mi, tulajdosok ugyanúgy kifizettük a termék árát?!

Köszönöm, hogy meghallgattak.

Szíves válaszukat várva minden jót kívánok,

Péter

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

2 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 1
  • Telekom

Szia Péter! Köszönjük türelmed! Illetékesek pontosítást szeretnének kérni, tekintettel arra, hogy jelenlegi információk szerint az LTN-B19 modell, a Huawei GT2-es eszköz. Így szeretnénk megkérni arra, hogy küldd el nekünk az Általad használt okosóra alábbi adatait, ami a Beállítások / Névjegy alatt találhatóak.

Modell:

Buildszám:

IMEI:

S/N:

 

Előre is köszönjük együttműködésed! ^Petra

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...