302482918 Posztolva ekkor: 2022. január 3. Megosztás Posztolva ekkor: 2022. január 3. Sziasztok egy olyan kérdésem lenne hogy probálok 1 játékhoz portot nyitni de semmilyen modon nem sikerül tudnátok nekem ebben segíteni ? Telekom Home Boxom Van Válaszotokat előre is köszönöm Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 uzman Posztolva: 2022. január 4. Megosztás Posztolva: 2022. január 4. Szia A source IP-nél töröld az IP címet vagy adj meg 0.0.0.0-t. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2022. január 4. Megosztás Posztolva: 2022. január 4. Illetve szerintem a játéknak TCP kell, nem UDP Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 302482918 Posztolva: 2022. január 4. Szerző Megosztás Posztolva: 2022. január 4. Este haza érek megprobálom kiváncsi vagyok 😅 remélem sikerül Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 302482918 Posztolva: 2022. január 4. Szerző Megosztás Posztolva: 2022. január 4. sziasztok bárhogy próbálom nem akar működni valami egyéb őtlet esetleg Probáltam 0.0.0.0 is beírni de nem engedte de az üres mezőt igen de így is závra van Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2022. január 4. Megosztás Posztolva: 2022. január 4. 1 perce, 302482918 írta: sziasztok bárhogy próbálom nem akar működni valami egyéb őtlet esetleg Probáltam 0.0.0.0 is beírni de nem engedte de az üres mezőt igen de így is závra van Biztos jók az adatok? A szoftver, aminek a port kell az fut a tesztelés alatt? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2022. január 4. Megosztás Posztolva: 2022. január 4. Windows tűzfal vagy valami vírusírtó nem aktív? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 302482918 Posztolva: 2022. január 4. Szerző Megosztás Posztolva: 2022. január 4. Igen az én gépem van kiválasztva célnak az adatók elvileg megfelelőek és fixálva van az ip címem a routerben mindig ez az enyém a dedikált szerver fut a teszt során és ugy is azt írja zárva nod32 vírusírtót használok és ott elvileg hozzá adtam a kivételekhez a bat fájlt ami a szervert futtatja Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2022. január 4. Megosztás Posztolva: 2022. január 4. 7 perce, 302482918 írta: Igen az én gépem van kiválasztva célnak az adatók elvileg megfelelőek és fixálva van az ip címem a routerben mindig ez az enyém a dedikált szerver fut a teszt során és ugy is azt írja zárva nod32 vírusírtót használok és ott elvileg hozzá adtam a kivételekhez a bat fájlt ami a szervert futtatja Belső hálózatról rá tudsz kapcsolódni a szerverre? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 302482918 Posztolva: 2022. január 4. Szerző Megosztás Posztolva: 2022. január 4. Sajnos nem ezt írja ki nekem mikor probálok csatlakozni magában a játékban Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2022. január 4. Megosztás Posztolva: 2022. január 4. 1 perce, 302482918 írta: Sajnos nem ezt írja ki nekem mikor probálok csatlakozni magában a játékban Tehát ekkor a belső hálózati IP-t hsználod? A ........1.192-t? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 302482918 Posztolva: 2022. január 4. Szerző Megosztás Posztolva: 2022. január 4. (szerkesztve) Belső hálozaton ha a kiosztott ip címet használom egyből feldobja hogy fut a szerver Viszont van egy tűzfal a Routerben is ha jól értelmezem ez lehet probléma ? Szerkesztve ekkor: 2022. január 4. Szerkesztő: 302482918 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2022. január 4. Megosztás Posztolva: 2022. január 4. 1 perce, 302482918 írta: Belső hálozaton ha a kiosztott ip címet használom egyből feldobja hogy fut a szerver Viszont van egy tűzfal a Routerben is ha jól értelmezem ez lehet probléma ? Nem ismerem konkrétan ilyen szempontból ezt a digitális elosztót, de nem szokták ilyen dupla procedúrának kitenni az embert. De ha van rá menüpont ilyesmire, akkor célszerű rögtön off-olni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2022. január 4. Megosztás Posztolva: 2022. január 4. Itt azt olvasom, hogy egy egész tartományt kell megnyitni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2022. január 4. Megosztás Posztolva: 2022. január 4. Szerintem tegyél fel egy SSH-t vagy valami egyéb " szinte enni nem kér" szervert teszt gyanánt, hogy az oké e. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 302482918 Posztolva: 2022. január 4. Szerző Megosztás Posztolva: 2022. január 4. Bárhogy nézem semilyen menüpontot nem találok arra hogy a routerben a tűzfalat lekapcsolja akár csak 1 próba erejéig Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 302482918 Posztolva: 2022. január 4. Szerző Megosztás Posztolva: 2022. január 4. 5 perce, btz írta: Szerintem tegyél fel egy SSH-t vagy valami egyéb " szinte enni nem kér" szervert teszt gyanánt, hogy az oké e. Mi az az ssh ? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2022. január 4. Megosztás Posztolva: 2022. január 4. 2 perce, 302482918 írta: Bárhogy nézem semilyen menüpontot nem találok arra hogy a routerben a tűzfalat lekapcsolja akár csak 1 próba erejéig Szerintem sincs, de mint írtam, ilyen típusokat max összekötni volt szerencsém Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2022. január 4. Megosztás Posztolva: 2022. január 4. 1 perce, 302482918 írta: Mi az az ssh ? https://hu.wikipedia.org/wiki/Secure_Shell Tulajdonképpen egy olyan szerver cucc, amivel beléphetsz távolról egy másik gép termináljába és ott parancsokat adhatsz ki. SFTP-vel pedig a távoli gép fájlrendszere is elérhető. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 302482918 Posztolva: 2022. január 4. Szerző Megosztás Posztolva: 2022. január 4. Hát ahogy nézem ez meghaladja az én tudásomat régen méd más játékhoz sikerült portot nyitni de itt semmi féle modszer nem segít bárhogy állítom nem jó hozzá adtam az egész listát akkor sem sikerült és ez az ssh fogalmam sincs hogy kéne rendesen müködnie Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2022. január 4. Megosztás Posztolva: 2022. január 4. 44 perce, 302482918 írta: Hát ahogy nézem ez meghaladja az én tudásomat régen méd más játékhoz sikerült portot nyitni de itt semmi féle modszer nem segít bárhogy állítom nem jó hozzá adtam az egész listát akkor sem sikerült és ez az ssh fogalmam sincs hogy kéne rendesen müködnie Valami kis Wines FTP-t csak fel tudsz tölteni. Nem mondta, hogy csak SSH-t lehet telepíteni. Bármilyen kisigényű szerver cucc megteszi. Akár egy kis Web szerver vagy valami. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 uzman Posztolva: 2022. január 5. Megosztás Posztolva: 2022. január 5. (szerkesztve) 13 órája, 302482918 írta: Igen az én gépem van kiválasztva célnak az adatók elvileg megfelelőek és fixálva van az ip címem a routerben mindig ez az enyém a dedikált szerver fut a teszt során és ugy is azt írja zárva nod32 vírusírtót használok és ott elvileg hozzá adtam a kivételekhez a bat fájlt ami a szervert futtatja A bat file egy ún. kötegfájl, parancsok sorozata van benne. Simán jegyzettömbbel nyisd meg és nézd át, hogy milyen programokat hív meg. Azt vagy azokat add hozzá kivételnek, amilyen programok szerepelnek benne. Vagy konkrétan a portot is hozzáadhatod. Akár úgy is, ahogy btz becsatolta a képernyőmentést, hogy milyen tól-ig tartományt használ. Szerkesztve ekkor: 2022. január 5. Szerkesztő: uzman Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
302482918
Sziasztok egy olyan kérdésem lenne hogy probálok 1 játékhoz portot nyitni de semmilyen modon nem sikerül tudnátok nekem ebben segíteni ?
Telekom Home Boxom Van
Válaszotokat előre is köszönöm
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
21 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.