Ugrás a tartalomhoz
  • 0

kolbaszmen

Kérdés

Üdv, az lenne a kérdésem, hogy csoportos mobil előfizetésből kiemelhető-e az egyik előfizetés. Novemberben vásároltam részletre egy iPadet, kt év hűséget vállalva 4 mobilelőfizetésre. Ha az egyiket ki szeretném venni, és a fiam nevére átíratni, milyen költséggel járna? Illetve ki lehetne váltani egy másik előfizetés bevonásával? Mondjuk egy új előfizu, vagy dominó előfizusra váltsával?

 

Köszönöm

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

3 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 1
  • Telekom

Szia! Amennyiben a csoportos kedvezménybe bevont egyik előfizetést szeretnéd átíratni, és azt 2021. novemberében kötötted, akkor azt kötbér megfizetése mellett lehet megtenni. Helyette jelenleg másik előfizetést nem lehet bevonni a már meglévő készülék-kedvezménybe. A kötbér mértékéről akkor tudnak munkatársaink (chat-en vagy a 1414-es) számon információt adni, amikor kéred az érintett előfizetés másik folyószámlára való áthelyezését (hogy át lehessen írtani, amit személyesen lehet megtenni mindkettő fél jelenlétével és egyszeri díja bruttó 4500 Ft).

Amennyiben a vásárlástól számított 6 hónap még nem telt le, akkor a meghatározott készülék-kedvezmény teljes összege felszámításra kerül kötbérként. Ha eltelt már legalább 7 hónap, akkor viszont részarányosan számolódik a kötbér és be lehet vonni egy újabb előfizetést a csoportba, és új csoportos készülék-kedvezményt lehet igénybe venni (amiből levonásra kerül a felbomló szerződésből származó részarányos kötbér, tehát nem terhelődik ki). ^Petra

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...