Kérdés

Üdv, az lenne a kérdésem, hogy csoportos mobil előfizetésből kiemelhető-e az egyik előfizetés. Novemberben vásároltam részletre egy iPadet, kt év hűséget vállalva 4 mobilelőfizetésre. Ha az egyiket ki szeretném venni, és a fiam nevére átíratni, milyen költséggel járna? Illetve ki lehetne váltani egy másik előfizetés bevonásával? Mondjuk egy új előfizu, vagy dominó előfizusra váltsával?

 

Köszönöm

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

3 válasz erre a kérdésre

12 órája, kolbaszmen írta:

Nagyon szépen köszönöm

Nagyon szívesen! ^Kriszti

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Szia! Amennyiben a csoportos kedvezménybe bevont egyik előfizetést szeretnéd átíratni, és azt 2021. novemberében kötötted, akkor azt kötbér megfizetése mellett lehet megtenni. Helyette jelenleg másik előfizetést nem lehet bevonni a már meglévő készülék-kedvezménybe. A kötbér mértékéről akkor tudnak munkatársaink (chat-en vagy a 1414-es) számon információt adni, amikor kéred az érintett előfizetés másik folyószámlára való áthelyezését (hogy át lehessen írtani, amit személyesen lehet megtenni mindkettő fél jelenlétével és egyszeri díja bruttó 4500 Ft).

Amennyiben a vásárlástól számított 6 hónap még nem telt le, akkor a meghatározott készülék-kedvezmény teljes összege felszámításra kerül kötbérként. Ha eltelt már legalább 7 hónap, akkor viszont részarányosan számolódik a kötbér és be lehet vonni egy újabb előfizetést a csoportba, és új csoportos készülék-kedvezményt lehet igénybe venni (amiből levonásra kerül a felbomló szerződésből származó részarányos kötbér, tehát nem terhelődik ki). ^Petra

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hozz létre egy fiókot vagy jelentkezz be a kommenteléshez

Ahhoz, hogy kommentelhess, tagnak kell lenned.

Fiók létrehozása

Hozz létre a közösségünkben egy új fiókot. Igazán egyszerű!


Új fiók regisztrálása

Bejelentkezés

Már van fiókod? Jelentkezz be itt!


Bejelentkezés most