Jozefina77 Posztolva ekkor: 2022. március 23. Megosztás Posztolva ekkor: 2022. március 23. Üdv. Két beljtéri van a lakásba, egy a szobába, egy a konyhába. Ma miután bekapcsoltuk a tv-t, mindkét helyiségben csatornaváltáskor és bekapcsoláskor is pár másodperc után megáll az adás. Mit kell tennem? Köszi Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2022. március 23. Megosztás Posztolva: 2022. március 23. A digitális elosztóra van kötve mindkettő vagy van közbeiktatva switch? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Jozefina77 Posztolva: 2022. március 23. Szerző Megosztás Posztolva: 2022. március 23. Azt én honnan tudom? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2022. március 23. Megosztás Posztolva: 2022. március 23. 2 perce, Jozefina77 írta: Azt én honnan tudom? Onnan, hogy megnézed, hogy a box és a digitális elosztó között van e valamilyen saját tulajdonú eszköz vagy csak a kábel, amivel a box és a digitális elosztó közvetlenül van összekötve Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Jozefina77 Posztolva: 2022. március 23. Szerző Megosztás Posztolva: 2022. március 23. Csak a kábel van. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Jozefina77 Posztolva: 2022. március 23. Szerző Megosztás Posztolva: 2022. március 23. Nemrég kötötték be egyébként, előtte másmilyen szolgáltató volt. Tegnap még jó volt minden, ma egyik tv-n sem jó. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2022. március 23. Megosztás Posztolva: 2022. március 23. 7 perce, Jozefina77 írta: Nemrég kötötték be egyébként, előtte másmilyen szolgáltató volt. Tegnap még jó volt minden, ma egyik tv-n sem jó. Értem. Akkor próbáld meg az összes eszköz áramtalanítását, majd az eszközök sorrendben (digitális elosztó, boxok, tv-k) történő visszakapcsolását. Ha nem hoz eredményt, akkor hívd az ügyfélszolgálatot telefonon Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Jozefina77 Posztolva: 2022. március 23. Szerző Megosztás Posztolva: 2022. március 23. Köszönönöm szépen!! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2022. március 24. Megosztás Posztolva: 2022. március 24. 10 órája, Jozefina77 írta: Köszönönöm szépen!! Szívesen Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 VIP Dave Posztolva: 2022. április 5. VIP Megosztás Posztolva: 2022. április 5. Szia! Ha megoldódott, zárd le nyugodtan a beszélgetést. Ha nem, akkor tudott segíteni az ügyfélszolgálat? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Jozefina77
Üdv. Két beljtéri van a lakásba, egy a szobába, egy a konyhába. Ma miután bekapcsoltuk a tv-t, mindkét helyiségben csatornaváltáskor és bekapcsoláskor is pár másodperc után megáll az adás. Mit kell tennem? Köszi
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
9 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.