Posztolva ekkor: March 23 Üdv. Két beljtéri van a lakásba, egy a szobába, egy a konyhába. Ma miután bekapcsoltuk a tv-t, mindkét helyiségben csatornaváltáskor és bekapcsoláskor is pár másodperc után megáll az adás. Mit kell tennem? Köszi Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: April 5 Szia! Ha megoldódott, zárd le nyugodtan a beszélgetést. Ha nem, akkor tudott segíteni az ügyfélszolgálat? Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: March 24 10 órája, Jozefina77 írta: Köszönönöm szépen!! Szívesen Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: March 23 Köszönönöm szépen!! Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: March 23 7 perce, Jozefina77 írta: Nemrég kötötték be egyébként, előtte másmilyen szolgáltató volt. Tegnap még jó volt minden, ma egyik tv-n sem jó. Értem. Akkor próbáld meg az összes eszköz áramtalanítását, majd az eszközök sorrendben (digitális elosztó, boxok, tv-k) történő visszakapcsolását. Ha nem hoz eredményt, akkor hívd az ügyfélszolgálatot telefonon Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: March 23 Nemrég kötötték be egyébként, előtte másmilyen szolgáltató volt. Tegnap még jó volt minden, ma egyik tv-n sem jó. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: March 23 Csak a kábel van. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: March 23 2 perce, Jozefina77 írta: Azt én honnan tudom? Onnan, hogy megnézed, hogy a box és a digitális elosztó között van e valamilyen saját tulajdonú eszköz vagy csak a kábel, amivel a box és a digitális elosztó közvetlenül van összekötve Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: March 23 Azt én honnan tudom? Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: March 23 A digitális elosztóra van kötve mindkettő vagy van közbeiktatva switch? Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
Posztolva ekkor:
Üdv. Két beljtéri van a lakásba, egy a szobába, egy a konyhába. Ma miután bekapcsoltuk a tv-t, mindkét helyiségben csatornaváltáskor és bekapcsoláskor is pár másodperc után megáll az adás. Mit kell tennem? Köszi
Bejegyzés megosztása
Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon