nuznek55 Posztolva ekkor: 2022. május 22. Megosztás Posztolva ekkor: 2022. május 22. Jóanpot kívánok én Nuznek András vagyok 3 darab kérdésem van !1. miért csak két évre szól a hűség időszak?2.kár ezért a kettő évrét :? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 2022. május 23. Telekom Megosztás Posztolva: 2022. május 23. Szia András! 2 éves határozott idejű szerződésvállalás biztosítja, hogy készülékkedvezményt tudj igénybe venni. Csak készülékvásárlással egybekötött rendelés esetén van lehetőség már választani. A szolgáltatás havidíjában nincs eltérés, külön, csomagra értendő, tartós havidíj kedvezményt a hűségvállalás már nem biztosít. Bízunk benne, hogy válaszunkkal segítségedre lehettünk! ^Oszkár Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 uzman Posztolva: 2022. május 23. Megosztás Posztolva: 2022. május 23. És mi a harmadik kérdés? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
nuznek55
Jóanpot kívánok én Nuznek András vagyok 3 darab kérdésem van !1. miért csak két évre szól a hűség időszak?2.kár ezért a kettő évrét :?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
2 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.