joekobak Posztolva ekkor: 2022. augusztus 24. Megosztás Posztolva ekkor: 2022. augusztus 24. Érdeklődöm, hogy hol lehet beállítani a hívó fél számának elküldését a hívott fél készülékére? Köszönettel: Joe Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 szaboadam Posztolva: 2022. augusztus 24. Megosztás Posztolva: 2022. augusztus 24. Üdv! Itt találhatsz részletes információt a hívószámkijelzéssel kapcsolatban. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 joekobak Posztolva: 2022. szeptember 2. Szerző Megosztás Posztolva: 2022. szeptember 2. Tisztelt Megatudós! Köszönöm a bővebb információt, de a megadott linken a saját készüléken kijelzőjén megjeleníthető hívószámokról van szó. Nekem az lenne a lényeges, hogy az általam hívott telefonokon jelenjen meg az én hívószámom. Minden esetben, nem hívásonként beállítva. Jelenleg a vonalas készülékemmel való hívásnál a hívott fél telefonján a "Magántelefonszám" felirat jelenik meg, ezt szeretném a hívószámomra cserélni, hogy a memóriában lévő adatok alapján írja ki a készülék a hívó nevét... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 uzman Posztolva: 2022. szeptember 2. Megosztás Posztolva: 2022. szeptember 2. 1 órája, joekobak írta: Tisztelt Megatudós! Köszönöm a bővebb információt, de a megadott linken a saját készüléken kijelzőjén megjeleníthető hívószámokról van szó. Nekem az lenne a lényeges, hogy az általam hívott telefonokon jelenjen meg az én hívószámom. Minden esetben, nem hívásonként beállítva. Jelenleg a vonalas készülékemmel való hívásnál a hívott fél telefonján a "Magántelefonszám" felirat jelenik meg, ezt szeretném a hívószámomra cserélni, hogy a memóriában lévő adatok alapján írja ki a készülék a hívó nevét... Üdv, Ha állandó beállításra lenne szükség, a 1414-en lehet kérni, hogy állítsák be a hívószám küldést. Viszont a hívott félnél is be kell kapcsolva legyen a hivószámkijelzés, csak ekkor fogja kiírni a hívószámot (vagy ami hozzá társított név el van mentve a készülék memóriájába). Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
joekobak
Érdeklődöm, hogy hol lehet beállítani a hívó fél számának elküldését a hívott fél készülékére?
Köszönettel: Joe
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
3 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.