Kun Károly Posztolva ekkor: 2022. november 16. Megosztás Posztolva ekkor: 2022. november 16. Sziasztok.Az lenne a kérdésem hogy mi az a X ujj érzékelés.A válaszokat előre is köszönöm. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 uzman Posztolva: 2022. november 17. Megosztás Posztolva: 2022. november 17. Üdv! Én személy szerint még nem hallottam róla! Megkérdezhetném, hogy hol látta vagy olvasta? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Kun Károly Posztolva: 2022. november 17. Szerző Megosztás Posztolva: 2022. november 17. A Xiaomi Redmi Note 11 Pro telefonál olvastam. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 uzman Posztolva: 2022. november 17. Megosztás Posztolva: 2022. november 17. (szerkesztve) 32 perce, Kun Károly írta: A Xiaomi Redmi Note 11 Pro telefonál olvastam. Az alábbi tippjeim vannak: 1.: elírás 2.: X, azaz 10, tehát ennyi ujjlenyomatot tárolhat 3.: oldalsó elhelyezésre is utalhat Szerkesztve ekkor: 2022. november 17. Szerkesztő: uzman Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 2022. november 17. Telekom Megosztás Posztolva: 2022. november 17. Szia Károly! Az ilyen készülék esetében ha már a telefon felé helyezed az újjadat, akkor is érzékeli, anélkül, hogy hozzá érnél. A kijelzőt takaró plexi vagy üveglap alatt egy rácsos szerkezetű vezető réteget helyeznek el, mely egy elektromos mezőt alakít ki maga fölött, ami "átlóg" a plexin/üvegen is. Mikor ujjunkkal hozzáértünk a kijelzőhöz, gyakorlatilag töltést vezetünk el ettől a tértől, melynek pozícióját a készülék szintén képes érzékelni. Az újj a meghatározó ezeknél a készüléknél, a hagyományos érintőceruzák és a körmök nem használhatók az efféle, egyébként kiváló képminőséget biztosító, a több ujjas kezelést (multi-touch) is támogató kijelzőkön. ^Timi Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Kun Károly
Sziasztok.Az lenne a kérdésem hogy mi az a X ujj érzékelés.A válaszokat előre is köszönöm.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
4 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.