Anita Posztolva ekkor: 2015. január 28. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2015. január 28. Sziasztok!Mi történik akkor ha a készülékemet nem abban az időpontban szállították ki amit én megadtam.Hova fordulhatok ebben az esetben? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Ricsi13 Posztolva: 2015. január 28. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. január 28. Szia Anita! Ez kb. mikor történt, mikor lett volna aktuális a szállítás? Munkahelyre kérted? Úgy tudom, a futárcégnél csak a kiszállítás napja fix, de sajnos a napszak már nem. Találtam neked erre egy választ a T Honlapján itt, talán érdemes még várnod. Egyébként pedig nagyon jó találmány, hogy rendelésedet az internetes oldalukon is nyomon követheted, hátha ott többet látsz. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2015. január 28. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. január 28. Sziasztok!Mi történik akkor ha a készülékemet nem abban az időpontban szállították ki amit én megadtam.Hova fordulhatok ebben az esetben?Ha GLS futáral kérted a kiszállítást akkor, a kiszállítás napján a GLS küld egy emailt,amiben szerepel a futár telefonszáma is,vele lehet egyeztetni a részletekről,egyéb esetben a Telekom házhozszállítási csoportjánál is lehet érdeklődni a hívás hálózaton belül díjmentes +36 30 930 3030 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2015. január 28. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. január 28. Illetve kérhetsz telefonon tájékoztatást ha futár viszi a csomagot csomag számot futár cégtől tájékoztatást méterre pontosan hol jár a kocsi kb mikor fog megérkezni. Sajnos tényleg csak idő ablak van és azon belül valamikor. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Anita
Sziasztok!Mi történik akkor ha a készülékemet nem abban az időpontban szállították ki amit én megadtam.Hova fordulhatok ebben az esetben?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
3 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.