Körülbelül 2 hónappal ezelőtt kezdődött, hogy hívnak mobilon (minden magyar hálózatból előfordul), hogy erről a számról keresték őket. Minden alkalommal magánszemély, tehát nem scam vagy átverés.
Nos, én egyiküket sem hívtam soha, tehát nem értem, hogy hogyan jelezheti a telefonjuk, hogy az én számomról keresték őket. Csalók használhatják a telefonszámom vagy mi történhetett?
Nekem is, illetve az adott illetőknek is elég kellemetlen, szóval érdekelne, hogy mit lehet tenni ez ügyben?
Kérdés
GTaylor
Üdv!
Körülbelül 2 hónappal ezelőtt kezdődött, hogy hívnak mobilon (minden magyar hálózatból előfordul), hogy erről a számról keresték őket. Minden alkalommal magánszemély, tehát nem scam vagy átverés.
Nos, én egyiküket sem hívtam soha, tehát nem értem, hogy hogyan jelezheti a telefonjuk, hogy az én számomról keresték őket. Csalók használhatják a telefonszámom vagy mi történhetett?
Nekem is, illetve az adott illetőknek is elég kellemetlen, szóval érdekelne, hogy mit lehet tenni ez ügyben?
Előre is köszönöm!
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
18
3
2
2
Népszerű napok
2023. December 20.
4
2024. Augusztus 3.
3
2024. Január 31.
2
2023. Augusztus 26.
2
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
Telekom szakértő 18 poszt
#E30074 Army recruit 3 poszt
GTaylor 2 poszt
LengyelZ 2 poszt
Népszerű napok
2023. December 20.
4 poszt
2024. Augusztus 3.
3 poszt
2024. Január 31.
2 poszt
2023. Augusztus 26.
2 poszt
53 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.