Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Egyre többen hívnak, hogy az én számomról keresték őket

GTaylor

Kérdés

Üdv!

Körülbelül 2 hónappal ezelőtt kezdődött, hogy hívnak mobilon (minden magyar hálózatból előfordul), hogy erről a számról keresték őket. Minden alkalommal magánszemély, tehát nem scam vagy átverés.

Nos, én egyiküket sem hívtam soha, tehát nem értem, hogy hogyan jelezheti a telefonjuk, hogy az én számomról keresték őket. Csalók használhatják a telefonszámom vagy mi történhetett?

Nekem is, illetve az adott illetőknek is elég kellemetlen, szóval érdekelne, hogy mit lehet tenni ez ügyben?

Előre is köszönöm!

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

4 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

• 1

Üdv,

Én azt csinálnám első körben, hogy átnézni a telepített alkalmazásokat, hogy nincs-e valami gyanús app telepedve. Esetleg egy valamilyen vírus vagy malware kereső appot is érdemes lehet letölteni és futtatni. 

Olyat is lehet csinálni, hogy lekérni egy hívásrészletezőt, amit össze lehet hasonlítani a mobilkészülék kimenő hívások listájával. Abból kiderül, hogy valóban mentek-e ki hívások vagy valami más áll a háttérben. 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 0
  • Telekom

Szia GTaylor! Amennyiben MultiSIM kártya kapcsolódik a számodhoz, és azt nem te használod, akkor egyeztess azzal a személlyel, akinek odaadtad, hogy, ő hívta-e ezeket a számokat, akik Téged keresnek.

Ilyen esetben a Te hívószámod látható, hogyha kimenő hívás van a MultiSIM kártyán, mivel a főkártya száma jelenik meg náluk. A MultiSIM kártya működéséről itt találod a leírásunkat. Ha nem erről van szó, akkor javasoljuk, hogy érdemes lenne egy számcserét kérned, havidíjas szerződés esetén. Amennyiben Dominos a számod van, akkor ez egy új SIM kártya vásárlásával oldható meg. A számcseréről ide kattintva találod a tájékoztatónkat. ^Rita

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 0
  • Telekom

Szia GTaylor! 

Javasoljuk a korábbi válaszban leírtakat: igényelj részletes híváslistát, melyet összehasonlíthatsz a mobilkészüléked kimenő hívásaival. Az eredménytől függően lehet továbblépni. A részletes híváslistáról ide kattintva https://www.telekom.hu/lakossagi/ugyintezes/gyakori-kerdesek/662/hogyan_igenyelhetek_hivasreszletezot_reszletes_szamlat_olvashatsz bővebben. ^Lia 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Új...