Ricsi13 Posztolva ekkor: 2014. november 20. Megosztás Posztolva ekkor: 2014. november 20. Nem találom a csekket, hogy fizessem be a számlámat? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Peabody Posztolva: 2014. november 20. Megosztás Posztolva: 2014. november 20. Szia!Én a honlapon keresztül szoktam fizetni... Ha belépsz a hívószámoddal, akkor rögtön látod a befizetésre váró számlá(i)dat, és onnan ki is tudod fizetni. :) Én mindig utalással fizetek és e-számlám van, így visszamenőleg is meg tudom nyitni a számlaképeket a felületről. (PDF-ben) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Ricsi13 Posztolva: 2014. november 20. Szerző Megosztás Posztolva: 2014. november 20. Köszi szépen! De valami gond van a jelszavammal. Akkor mit tegyek? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 dragontwin19 Posztolva: 2014. november 20. Megosztás Posztolva: 2014. november 20. Használd a "Nem tudom a jelszavam" opciót, amit a Belépés mezőben látsz, találsz.Hátha sikerül így új jelszót kapnod, csak a hívószám legyen fizikailag nálad (egy működő telefonban :smileyhappy:). Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Ricsi13 Posztolva: 2014. december 3. Szerző Megosztás Posztolva: 2014. december 3. Hello. Na, sikeresen regisztráltam erre az elektronikus számla szolgáltatásra. Azt írja az oldal, hogy T Alkalmazással is lehet fizetni a számlákat. Jól hangzik, mert a csekkeket nem szeretem. Erről az alkalmazásról van valakinek tapasztalata, milyen ez? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 CarlyRS Posztolva: 2014. november 22. Megosztás Posztolva: 2014. november 22. Én kb 3 hónapja nem tudok belépni valami athelyezes miatt.Kezd a @ kilenni vele. Máskor mindent 1-2 nap alatt megoldanak, más oldalakat új motorral elinditanak egy délután de a T ilyet hónapok alatt nem tud megoldani. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2014. november 22. Megosztás Posztolva: 2014. november 22. Elég vicces ez tényleg egy nagy cégtől. De itt Magyarországon az Ügyfélkapu nevű dolog sem működik normálisan. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Ricsi13
Nem találom a csekket, hogy fizessem be a számlámat?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
6 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.