Ricsi13 Posztolva ekkor: 2014. november 20. Megosztás Posztolva ekkor: 2014. november 20. Nem találom a csekket, hogy fizessem be a számlámat? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Peabody Posztolva: 2014. november 20. Megosztás Posztolva: 2014. november 20. Szia!Én a honlapon keresztül szoktam fizetni... Ha belépsz a hívószámoddal, akkor rögtön látod a befizetésre váró számlá(i)dat, és onnan ki is tudod fizetni. :) Én mindig utalással fizetek és e-számlám van, így visszamenőleg is meg tudom nyitni a számlaképeket a felületről. (PDF-ben) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Ricsi13 Posztolva: 2014. november 20. Szerző Megosztás Posztolva: 2014. november 20. Köszi szépen! De valami gond van a jelszavammal. Akkor mit tegyek? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 dragontwin19 Posztolva: 2014. november 20. Megosztás Posztolva: 2014. november 20. Használd a "Nem tudom a jelszavam" opciót, amit a Belépés mezőben látsz, találsz.Hátha sikerül így új jelszót kapnod, csak a hívószám legyen fizikailag nálad (egy működő telefonban :smileyhappy:). Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 CarlyRS Posztolva: 2014. november 22. Megosztás Posztolva: 2014. november 22. Én kb 3 hónapja nem tudok belépni valami athelyezes miatt.Kezd a @ kilenni vele. Máskor mindent 1-2 nap alatt megoldanak, más oldalakat új motorral elinditanak egy délután de a T ilyet hónapok alatt nem tud megoldani. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2014. november 22. Megosztás Posztolva: 2014. november 22. Elég vicces ez tényleg egy nagy cégtől. De itt Magyarországon az Ügyfélkapu nevű dolog sem működik normálisan. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Ricsi13 Posztolva: 2014. december 3. Szerző Megosztás Posztolva: 2014. december 3. Hello. Na, sikeresen regisztráltam erre az elektronikus számla szolgáltatásra. Azt írja az oldal, hogy T Alkalmazással is lehet fizetni a számlákat. Jól hangzik, mert a csekkeket nem szeretem. Erről az alkalmazásról van valakinek tapasztalata, milyen ez? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Ricsi13
Nem találom a csekket, hogy fizessem be a számlámat?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
6 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.