Ricsi13 Posztolva ekkor: 2014. november 20. Megosztás Posztolva ekkor: 2014. november 20. Mit csináljak, ha megsérült a micro SD kártyám, és nem érzékeli a készülék? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 dragontwin19 Posztolva: 2014. november 21. Megosztás Posztolva: 2014. november 21. Gariban megkérdezni, hogy cserélik-e.Ha nem, akkor kuka és vehetsz másikat :( Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Ricsi13 Posztolva: 2014. november 21. Szerző Megosztás Posztolva: 2014. november 21. Sajnos nem a T-nél vettem, és nem cserélték ki, pedig a számlát is bemutattam, azt mondták, én rontottam el. Pedig a mai világban nagggyon fontos egy jó micro SD kártya, biztos veszek egy újat! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2014. november 21. Megosztás Posztolva: 2014. november 21. Zona computerpcx.upcbolt.eu Öket ajánlanám mindegyik olcsó és rugalmasak bármi van eddig nekem mindig kézségesen segítettek Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 KirDAB Posztolva: 2015. április 16. Megosztás Posztolva: 2015. április 16. Sziasztok,Samsung Galaxy s2-hoz milyen kartyat ajanlotok?van Samsung micro kártya is... Melyik megbízható? Koszi a segitseget... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 teherwagon Posztolva: 2015. április 16. Megosztás Posztolva: 2015. április 16. Hello, mennyi alkalmazást töltögetsz, mennyit fotózol, videózol, illetve letöltenéd-e, és ha igen, millyen gyakran töltenéd le róla az utóbbiakat, valamint mennyit szánsz rá? szerintem átlagos igények esetén kb. ezektől függ, mi a jó választás számodra. általánosságbn egy 4 Gb-os is elég lehet, de én egy középutas, 8-16 GB-osat választanék (32 Gb-ig kezeli ez a teló a microSD-t) és a megbízhatóság miatt nem vennék noname-et. persze ezzel lehet vitatkozni, mivel mindegyik keleten készül és nincsenek megbízhatósági tömegtesztek, de ha az ifjabb teherwagonok képei, videói múlnak rajta, inkább nem kockáztatok :robothappy:). jöhet pl. az általad említett samsung, de sony, sandisk, maxell, kingston, toshiba vagy bármilyen, aminek a márkanevével korábban már találkoztl. nálam az elmúlt 14 évben ezeke közül szinte mindegyik több méretben megvolt fényképezőben, telóban, kamerában, tabletben, autóhifiben és egyikkel sem volt gondom soha, csak készülékcsre vagy a fajlagos ár csökkenése miatt cseréltem, dobtam a fiókba mindegyiket (az első egy 256 MB-os SD volt 30 ezerért, mai napig jó, a múltkor próbáltam egy régi fotómasinában, csak a mérete vicces mai szemmel :robothappy:). a Ténél egyébként ezek vannak Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 KirDAB Posztolva: 2015. április 17. Megosztás Posztolva: 2015. április 17. Először is köszönöm a gyors választ!Nem is tudtam, hogy csak 32 GB-ig kezeli a telefon a memória kártyát... valahogy nincs fejben a készülék paramétere..Mindenképpen valami megszokott márkanevet nézek, inkább a fotók és nem az appok miatt, a fotók mint mindenkinél nálam is pótolhatatlanok. :) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2014. november 21. Megosztás Posztolva: 2014. november 21. Budapesti vagy? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Ricsi13 Posztolva: 2014. november 21. Szerző Megosztás Posztolva: 2014. november 21. Igen, Bp-en élek. Miért? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Ricsi13 Posztolva: 2014. november 21. Szerző Megosztás Posztolva: 2014. november 21. köszönöm, körbenézek, úgyis jön a hétvége! :-) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Ricsi13
Mit csináljak, ha megsérült a micro SD kártyám, és nem érzékeli a készülék?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
9 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.