Ugrás a tartalomhoz
  • 0

készülékrészlet hűségidőn belüli felmondása


Oliver

Kérdés

Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni, mert elég szerencsétlen helyzetbe kerültem. Ha a párom előfizetéséhez kapcsolódva vettem tavaly nyáron egy telefont, ami kártyafüggetlen, és csak készülékrészlet+biztosítást fizetek, mert én másik szolgáltatónál vagyok és eddig neki fizettem a havi részletet, de a szakítás miatt azzal fenyegetőzik, hogy letiltja a készüléket, akkor milyen lehetőségeim vannak, hogy ne tiltson le, és ne verjen át? Sajnos benne van, hogy ha kifizetem neki a fennmaradó részletet, akkor is megteheti hogy letilt vagy bejelenti a rendőrségre akár “lopásként” . A biztosítást is fizettem havonta neki, így benne van az is, hogy ezzel visszaélhet. Hogyan tudnék ebből úgy kijönni, hogy ne legyek károsult, az eddig kifizetett pénzem ne menjen kárba, és ne tudja letiltani sem a telefonom, ami sajnos az ő nevén van? 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

2 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 1
  • Telekom

Szia Oliver! Mivel a készülék nem a te neveden van, ezért a sorsát közös megegyezéssel tudjátok rendezni. A részletek nem fizetése esetén a készülék valóban letiltható, ez esetben azonban a tartozás annak a nevén lesz nyilvántartva, akinek az előfizetés a nevén van. Érdemes megbeszélnetek, és akár az összes hátralévő részletet egyben rendeznetek a telekom.hu oldalra bejelentkezve, így a készülék kifizetése már tiszta lesz. A készülékbiztosítást havonta szükséges fizetni, ezért ha azt fenntartanád, szintén az előfizetővel kell megbeszélned, mert az ő nevén van a szolgáltatás, így bármikor lemondhatja ezt a kiegészítőt róla. ^Erika

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Szia

Írjatok róla átadás/átvételi szerződést. Te leírod, hogy vállalod a havi összegek fizetését/átutalását, ő meg kijelenti, hogy ha letelik, a te tulajdonod lesz a készülék. Aláírjátok, két tanú és kész.

Vagy veszel egy domino kártyát és ahhoz kapcsolódóan átveszed (ha úgy lehet)

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: uzman
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...