Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Lefagy a TV képe

Sanyhii

Kérdés

Sziasztok!

Lenne egy olyan problémám, hogyha bekapcsolom a TV-t akkor 4-5mp múlva lefagy a kép. Viszont, ha átkapcsolok más csatornára akkor megint ezt játsza el. Rá van csatlakoztatva a LAN kábel a beltéri egységre egy D-linkes routerbe, amit a Telekomosok adtak, szóval a hálózattal nincs gond. Már egyszer egy más ügy miatt kijöttek az internettel kapcsolatosan és ezt a problémát is egyúttal megcsinálta, csak nem tudom már hogy-mit. Egyébként eddig működött és most egy kisebb idő elteltével megint lefagy, pedig semmi sem lett el állítva vagy bármi.

Köszönöm.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

9 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

• 0
10 órája, Sanyhii írta:

Sziasztok!

Lenne egy olyan problémám, hogyha bekapcsolom a TV-t akkor 4-5mp múlva lefagy a kép. Viszont, ha átkapcsolok más csatornára akkor megint ezt játsza el. Rá van csatlakoztatva a LAN kábel a beltéri egységre egy D-linkes routerbe, amit a Telekomosok adtak, szóval a hálózattal nincs gond. Már egyszer egy más ügy miatt kijöttek az internettel kapcsolatosan és ezt a problémát is egyúttal megcsinálta, csak nem tudom már hogy-mit. Egyébként eddig működött és most egy kisebb idő elteltével megint lefagy, pedig semmi sem lett el állítva vagy bármi.

Köszönöm.

Szia! Routered tudja a igmp snooping ot és ha igen engedélyezve van?

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 0
  • Telekom

Szia @Sanyhii

Szomorúan olvastuk, hogy rendellenességet tapasztalsz szolgáltatásunkkal kapcsolatban. :(

Javasoljuk, hogy első körben indítsd újra az eszközöket (digitális elosztó /modem/ és beltéri egység), mert általában ez megoldja a problémát. Abban az esetben, ha hiba ezt követően is érzékelhető, akkor kérjük, hogy privát üzenetben add meg MT azonosítódat, elérhetőségedet (kapcsolattartói nevet és mobiltelefonszámot), valamint részletesen írd meg mit érzékelsz, hogy kivizsgálhassuk és a lehető leghamarabb javíthassuk! Az okozott kellemetlenségért elnézésed kérjük! Megértésed és együttműködésed köszönjük! ^Zoltán

További kérdés esetén keress minket bizalommal, akár a weboldalunkon elérhető chates ügyfélszolgálatunkon vagy Facebookon privát üzenetben .

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 0
Ekkor: 2023. 09. 15. at 19:45, Sanyhii írta:

Sziasztok!

Köszönöm.

Ugyanezt csinálja nálam is..

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 0

Ez a zsáknyi **** androidos hulladék, szakasztott ugyan ezt csinálja nálam is. Már minimum 6 hónapja be sem kapcsoltam ezt a ********,
még a távirányítóból is kivettem az elemet a beépített mikrofon miatt (de lehet ki is forrasztom).. Az optikai fejlesztés miatt erőszakosan rámerőltették ezt a *** Amdroidos ipari hulladékot,
de legalább az Apple eszközeim és az Lg tv rendszere után nem  kellett csalódnom, nem is vártam mást...Ugyan olyan *** mint 15 évvel ezelőtt. 
Kis összesítő: 2009-ben megvettem az első Apple eszközöm, majd évente követték az újabb modellek, de valami oknál fogva váltottam egy rövid időszakra (5 hónap) Androidos Sony-ra. 
Jó volt, de 3. hónaptól úgy belassult mint egy 5 éves Apple. Utána vissza az almára, majd 2019-ben bepróbálkoztam egy Hu**** vagy mi a neve elektronikai hulladékra, 
aminek aztán végképp nem volt jövője. Már friss hulladékként érkezett, be sem kapcsolt. Visszavittem a Telekomba, ahol a ********, ***** felhasználói szinten lévő eladónő próbált kioktatni, elhintette a 
gyerekeknek szóló újraindítás próbálkozásának lépéseit, szoftverfrissítés (érdekes, ezt sem akarta az a darab roncs), majd nyíltan lehúztam az egész androidos technikai hibaként létrejött ********, 
majd neki állt feljebb, majd megkérdezte miért nem vettem Iphone-t . ******, talán nem számoltam azzal, hogy egy darab ******* 2019-ben elkérnek 280e-ft-ot...
Jó, akkor ott helyben kértem tőle egy aktuális legújabb Iphone-t. Mit volt a válasz?? Menjek haza és rendeljem meg online, mivel a helyszínen nem lehet. 
NA, azóta Apple.hu és levan a gond ezekkel a globális felmelegedéshez hozzájáruló *********, igaz tv csatornáim nem lesznek, mert 2026-ban úgy fest képtelenség 35 csatornát zökkenőmentesen 
kiszolgáltatni. De tényleg... Kedves Telekomosok! Mi a jó Istennek kell nekem Androidos szet smart top boxing, mikor van saját """" okos  """" tévém. Okos.. Na az a ***** is megérne egy misét aki 
ezt a nevet kitalálta, főleg, hogy túlzottan fiatalon Arzheimer-kórosak lesznek ezek az okos hulladékok. 
Na, hogy lesz tv adásom?  Nem szeretek folyton szerelőket hívogatni az otthonomba... 
Bár a fenti hozzászólásokat elnézve jobb lesz inkább lemondanom ezt a *******. 

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: NTibor
Ütközik a Telekom Fórum Felhasználási feltételeinek 14. pontjával. Kérlek, kerüld a trágár szavak használatát! Köszönöm!
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 0
Ekkor: 2023. 09. 17. at 20:54, Sanyhii írta:

Szia! Nem találok ilyen beállítást rajta. De akkor eddig, hogy működött? Valahogy be állította a telekomos annó.

2025-ben még mindig ugyanolyan ****. 

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: NTibor
Ütközik a Telekom Fórum Felhasználási feltételeinek 14. pontjával.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 0
  • Telekom

Szia Matthias! Szeretnénk kivizsgálni a fennálló problémát, ezért kérjük szépen, küldd el nekünk privát üzenetben az MT ügyfél-azonosítódat és egy értesítési telefonszámot, amit szükség esetén a bejelentésedhez rögzíthetünk. Ezen kívül a hiba pontos leírására is szükségünk van, hogy mikor milyen hibajelenségeket tapasztalsz. Várjuk a megkeresésedet! ^Gabriella

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Új...