Ugrás a tartalomhoz
  • 0

IP tv wifi


Ludyka

Kérdés

Sziasztok! miért lehet az hogy az IP TV nem megy  wifivel csak kábellel,ahogy rá csatlakoztatom a wifire a boxot,elindul az adás de meg is áll,azután elis megy a wifi a modemen,jel van de net nincs meg ujra nem inditom.Haveromnál ugyan ez a felállás mégis megy csak wifivel neki nincs lan kábelel összekotve.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

5 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 0
  • Telekom

Szia @Ludyka!

Alapvetően az IPTV nem működik Wi-Fi-vel. Abban az esetben, ha az Android alapú SmartBox-os Telekom TV-re gondolsz, akkor ez esetben több tényező is befolyásolhatja vezeték nélküli csatlakozás minőségét (pl.: messze van a SmartBox a modemtől, Lan-kábel bevan dugva és azt preferálná az eszköz (ebben az esetben, húzd ki a kábelt) vagy akár az, hogy sokan használják az adott hálózatot és épp nem tudja a kellőképpen azt a sebességet biztosítani, ami a beltéri egységnek szükséges. Azért is javasoljuk ügyfeleinknek, hogy a kábeles csatlakozást használják, mivel a vezeték nélküli (Wi-Fi) kapcsolatot nem garantáljuk.

Abban az esetben, ha Wi-Fi csatlakozással kapcsolódsz és emiatt nem működik megfelelően a szolgáltatás, akkor mivel az nem a szolgáltatás része, ezért a Wi-Fi-vel kapcsolatos problémák, esetleges beállítások esetén szakértő kollégáink kiszállási -és munkadíj ellenében tudnak segítséget nyújtani.  A Telekom Okoswifi Rendszer -  Wi-Fi asszisztencia szolgáltatásra vállalt 2 év hűség - esetén illetékes munkatársaink külön díj felszámítása nélkül is elvégzik a hiba elhárítását. Amennyiben vállalod a külön díj megfizetését vagy Telekom Okoswifi Rendszer eszközeivel veszed igénybe a szolgáltatást, akkor ebben az esetben kérjük, hogy jelezz vissza privát üzenetben adataid (MT azonosítód, elérhetőséged - kapcsolattartói név és mobiltelefonszám) megadásával, valamint a probléma részletes leírásával. Megértésed és együttműködésed köszönjük! ^Zoltán

További kérdés esetén keress minket bizalommal, akár a weboldalunkon elérhető chates ügyfélszolgálatunkon vagy Facebookon privát üzenetben.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Köszönöm a választ.Ha nincs rácsatlakozva a wifire semmi akkor sem működik és 1000-es internet van,a box a modemtől 50cm-re van szóval a jelerősség megvan és kivan húzva a lan kábel a boxból.Én értem hogy nem garantálják de működnie kell és nem működik mivel amint irtam ha rá csatlakozok wifivel a boxra eldobja a router a wifit és még ujra nem inditom nem lesz wifin internet.Kértem is szerelőt akit vissza kellett mondanom mivel ő csak azt hajottta hogy lan kábelt kell kitelepiteni.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...