Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Optikai internet Kistokajban


Viktor_

Kérdés

8 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 0
  • Telekom

Szia Viktor!

Köszönjük érdeklődésedet! Örömmel tájékoztatunk, hogy hálózatunk korszerűsítésével kapcsolatban azonnal választ kaphatsz honlapunkon: https://www.telekom.hu/webshop/szolgaltatasok/internet/otthoni/halozatfejlesztes, ahol pontos címed megadása után tájékozódhatsz a várható fejlesztésekről, illetve választhatsz az aktuálisan elérhető szolgáltatások közül. Folyamatosan azon dolgozunk, hogy Gigaerős hálózatunk a lehető legtöbb ügyfelünk számára elérhető legyen. Amennyiben a megadott címen jelenleg nem találsz megfelelő ajánlatot, feliratkozhatsz hírlevelünkre, melyben értesítünk, amikor Nálad is elérhetővé válnak leggyorsabb csomagjaink. A feltüntetett adatok megegyeznek az ügyfélszolgálatainkon rendelkezésre álló információkkal.
Bízunk abban, hogy válaszunkkal segítségedre lehettünk.
 ^Lia 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Kedves Telekom, 

Köszönöm a választ. Az adott linken ellenőrizve a címet az alábbi információt kapom: "Címeden már elérhető a gigaerős internet."
Ugyanakkor a legnagyobb elérhető csomag 1000/25. Letöltésben valóban megvan a "gigaerős", de az a 25Mbps feltöltési sebesség elég kevés. 

Így a kérdés továbbra is nyitott, várható optikai hálózat a településen? 

 

Előre is köszönöm

Üdv.: Viktor

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Kedves Telekom, 

Újra érdeklődnék a fentebbi kérdés kapcsán. 

Kistokajt 3 település irányából lehet megközelíteni, Mályi, Sajópetri és Miskolc-Szirma. Minden részen elérhető már az optikai internet, de Kistokajban egyenlőre nem. 
Várható e a közeljövőben hálózatfejlesztés?
Ha nem, akkor mire volna szükség, hogy ez a folyamat elinduljon?

A településen többeknek volna igénye a szolgáltatásra, mert bár a koax kábelen elérhető legnagyobb csomag letöltése 1000Mbps, de a feltöltés 25Mbps. Be kell látni, ez sok esetben elég karcsú, legyen szó például otthoni munkavégzésről. 

Üdv.: Viktor

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0
  • Telekom

Kedves Viktor!

Hálózatunkat az ország számos területén fejlesztjük, de elsősorban azokat a területeket, ahol jelenleg réz hálózat üzemel. Az említett település optikára váltásáról sajnos nincsenek információink. Kérjük, hálózatfejlesztési oldalunkon (https://bit.ly/49rPKJ0) e-mail címed megadásával iratkozz fel értesítőnkre, így amint elérünk hozzád, üzenetben tudjuk jelezni számodra. Megértésedet köszönjük! ^Lia

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0
  • Telekom

Kedves @Viktor_
Köszönjük a visszajelzésedet!

Ahol már biztosítani tudjuk Gigaerős hálózatunkat, technológiától függetlenül, nem várható egyelőre sajnos további fejlesztés.
Elsődlegesen azon címeken történik meg, ahol még nem érhető el semmilyen formában vagy egy korábbi réz hálózat kiváltásának a része. Megértésed köszönjük! ^Oszkár 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...