micimacho Posztolva ekkor: 2023. október 11. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2023. október 11. Üdv! Tudja valaki, hogy gsm jelerősítő engedélyköteles-e? Ahol most vagyok nincs vétel az épület szerkezetéből adódóan. Az épület elött van. Kaphatóak gsm jelerősítők. Csak fel kell szerelni és az épületben is van térerő. Nem is egy vészes összeg. csak kell-e rá engedély? A neten erről nem igazán találtam infót. Volt aki felrekta és tökéletesen működik. Más pedig állítja, hogy engedélyköteles. És büntethető a felrakás...... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 2023. október 13. Telekom Jelentés Megosztás Posztolva: 2023. október 13. Szia @micimacho! Köszönjük érdeklődésedet! Tájékoztatunk, hogy a GSM jelerősítő nem engedélyköteles. Bízunk benne, hogy válaszunkkal segítségedre lehettünk! ^Zoltán További kérdés esetén keress minket bizalommal, akár a weboldalunkon elérhető chates ügyfélszolgálatunkon vagy Facebookon privát üzenetben. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 kiskakas Posztolva: 2023. november 15. Jelentés Megosztás Posztolva: 2023. november 15. Tisztelt Telekom, Tehát az alábbi linken kapható jelerősítő például használható? https://www.emag.hu/xtech-jelerosito-keszlet-gsm-3g-4g-lte-jelhez-3-antennaval-zest/pd/DKVG2MYBM/ üdvözlettel, Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
micimacho
Üdv!
Tudja valaki, hogy gsm jelerősítő engedélyköteles-e? Ahol most vagyok nincs vétel az épület szerkezetéből adódóan. Az épület elött van.
Kaphatóak gsm jelerősítők. Csak fel kell szerelni és az épületben is van térerő.
Nem is egy vészes összeg. csak kell-e rá engedély? A neten erről nem igazán találtam infót. Volt aki felrekta és tökéletesen működik.
Más pedig állítja, hogy engedélyköteles. És büntethető a felrakás......
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
2 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.