Ugrás a tartalomhoz

Lemerülő aksi


Maci

Ajánlott posztok

Érdekes módon merül le újabban a telefonom. Nem túl régi Samsung A52. Éjszaka használat nélkül elveszíti a töltöttség 30%-át. Próbáltam energiatakarékos módban, nem segített. Lekapcsoltam róla a mobilnetet és a wifi-t, ugyanúgy lemerül. És akkor végső elkeseredésemben kivettem belőle éjszakára a sim-kártyát, és láss csodát így csak egy-két százalékot esett. Cseréltem benne sim-kártyát, mert annak a hibájára gyanakodtam, de az újjal is ugyanez a helyzet. Van valakinek ötlete?

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

A telefon listája nem mutat olyan alkalmazást ami éjszaka is fogyasztaná az akkumulátort, és az adatforgalomban sincs semmi szokatlan. A döntő kérdés számomra az lenne, hogy milyen folyamat vagy szinkronizálás lehet az, ami nem az internetet használja, hanem a telefonos hálózatot? A brutális energiafaló működés ugyanis akkor is fennmarad, ha lekapcsolom az internetet, és csak a telefonos hálózat megszakításával szűnik meg (pl. repülő üzemmódban).

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • Telekom

Szia @Maci!

"Az akkumulátor fogyasztása és élettartama számos tényezőtől függ, többek között a készülék használatának gyakoriságától, a telepített és futó alkalmazások számától, az operációs rendszer hibáitól és a hálózati kapcsolódástól. Az 5G hálózatok gyorsabban lemeríthetik az akkumulátort, de a Galaxy telefonok fejlett AI-alapú szoftverrel hatékonyan szabályozzák az akkumulátor fogyasztását a felhasználói szokásoknak megfelelően." 

Javasoljuk, hogy mindig frissítsd a készüléket (operációs rendszer szoftververzióját és az applikációkat is) ahhoz, hogy az eszközöd mindig a legjobb teljesítményt nyújtsa. 

Abban az esetben, ha a fentiek ellenére továbbra is tapasztalod a problémát, akkor a készüléket vidd be a gyártói szervizbe - ide kattintva találod az elérhetőségeket - ahol az eszközt bevizsgálják!

Bízunk benne, hogy válaszunkkal segítségedre lehettünk! Együttműködésedet köszönjük! ^Zoltán

További kérdés esetén keress minket bizalommal, akár Facebookon privát üzenetben. 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Ahogy a fenti válaszoló jól érzékelte, ez nem egy gyenge telefonkészülék, a frissítések naprakészek rajta, és az akkumulátora még tökéletes állapotban van, mert amint lekapcsolódik a telefonos hálózatról vidáman lehet vele internetezni, videót nézni rajta kis energiafogyasztás mellett. Mi a csudát csinál a háttérben a telefonos hálózattal? A Telekomnak vannak valamiféle sim-kártyával összekötött applikációi, amiket az ember kéretlenül megkap. Esetleg ezek okozhatnak gondot?

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válasz erre a témára...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...