Zolti Posztolva ekkor: március 12. Megosztás Posztolva ekkor: március 12. Hallo, a Telekom go app-et nem tudom a mobilomra letölteni, (Samsung Galaxy 10) mivel azt a válszt kapom, hogy a Te országodban (Szigligeten vagyok) nem áll rendelkezésedre. Vajon miért???? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: március 12. Telekom Megosztás Posztolva: március 12. Szia Zolti! A Telekom TV GO alkalmazás letölthető a play áruházból. Javasoljuk ellenőrizd a készüléked az áruház régió beállítását. ^Zoli Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 uzman Posztolva: március 12. Megosztás Posztolva: március 12. Szia Nincs használatban valami VPN applikáció? Engedélyezd a helymeghatározást a készülék menüjében. Vagy a Telekom szakértő által javasolt területi beállítások is okozhatnak meglepetést (más alkalmazásoknál is). Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Zolti
Hallo, a Telekom go app-et nem tudom a mobilomra letölteni, (Samsung Galaxy 10) mivel azt a válszt kapom, hogy a Te országodban (Szigligeten vagyok) nem áll rendelkezésedre. Vajon miért????
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
2 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.