Telekom Törölt_tag6 Posztolva ekkor: 2015. március 4. Telekom Megosztás Posztolva ekkor: 2015. március 4. Ha még nem, próbáld ki, a segítségével könnyen: nyomon követheted aktuális egyenleged, lekérdezheted adat és SMS forgalmadatbefizetheted számláidataktiválhatsz, vagy lemondhatsz kiegészítő csomagokatleválthatod díjcsomagodfeltöltheted saját-, vagy családtagod, barátod Domino egyenlegétigénybe veheted a Kapcsolat kártyád nyújtotta kedvezményeket. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Roli82 Posztolva: 2015. március 4. Megosztás Posztolva: 2015. március 4. Igen! Egész jó app! :) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Törölt_tag2330 Posztolva: 2015. március 26. Telekom Megosztás Posztolva: 2015. március 26. Igen használtam :-)Arra van terv, hogy a mobil adatforgalom esetében a forduló nap is megjelenítésre kerüljön? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Törölt_tag6 Posztolva: 2015. március 26. Szerző Telekom Megosztás Posztolva: 2015. március 26. Kedves KaRay! A fordulónapot most is meg tudod nézni, ha rányomsz az adatforgalomra. Hamarosan frissül az alkalmazás és akkor már az összefoglaló oldalon is látni fogod. Üdv: Böbe Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Ildikó69 Posztolva: 2015. március 26. Megosztás Posztolva: 2015. március 26. Sziasztok! Pontosan mit kell beírni az alkalmazás megtalálásához mert én beírtam,hogy telekom és mindenféle külföldi oldalt adott be.:( Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Törölt_tag2330 Posztolva: 2015. március 27. Telekom Megosztás Posztolva: 2015. március 27. Szia Ildiko69, milyen telefonod van? Google Play-en és az App Store-ban is működnie kellene, lehet nyelvezet beállítási gondod van? Én most kipróbáltam, és elsőre a Telekom app jön föl. Üdv,KaRay Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Törölt_tag2330 Posztolva: 2015. március 27. Telekom Megosztás Posztolva: 2015. március 27. Kedves Böbe! Köszönöm, tényleg műxik, a nyíl is ott van, csak éppen nem nyomtam rá. Szuper, a változást is várom. :-) Üdv,KaRay Ui. a válaszod szövege után túl nagy üresség van, ez szándékos? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Ildikó69 Posztolva: 2015. március 28. Megosztás Posztolva: 2015. március 28. Szia KaRay! Samsung GT-I5510 Ildikó Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 jani44 Posztolva: 2015. március 31. Megosztás Posztolva: 2015. március 31. Azt szeretném tudni, hogy lehet az alkalmazásban megnézni a számlához tartozó más számok egyenlegét? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Törölt_tag1702 Posztolva: 2015. június 1. Megosztás Posztolva: 2015. június 1. Igaz, hogy kb. 2 hónappal ezelőtt tette fel a kérdést, de ne maradjon megválaszolatlanul, a válasz: igen, lehet.A www.telekom.hu oldalon be kell lépni folyószámlaszinten, és ezen a felületen tudja előfizetéséhez hozzáadni mobil illetve otthoni szolgáltatásait, telefonszámait. Ezután pedig okostelefonon a Telekom alkalmazáson keresztül figyelheti is az egyenlegeket. Remélem még nem későn :) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2015. június 2. Megosztás Posztolva: 2015. június 2. A Telekom fiókot előtte (My T-Home, T-Mobile )telefonon nem szeretem használni, csak weben. :) Egyrészt a mobilos appmemóriahasználata még nem eléggé optimalizált, másrészt nyugodt körülmények között szeretem megnézni az adatokat. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag6552 Posztolva: 2016. július 26. Megosztás Posztolva: 2016. július 26. Sziasztok! Én dominós vagyok és inkább csak a mobiladatforgalmat és egyenleget, vmint aazt szeretném Ellenőrizni hogy kivel mennyit beszélek. Viszont ezt csak úgs tehetem meg ha az applikációban megadok egy mobilelőfizetést? Mert ott egy 5 számjegyű jelszót kér, amit a szerződés megkötísekor kellett megadni! De én nem emlékszek ilyesmi megadására dominósként. Akkor előfizetés nélkül nem is tudom hadználni az appot? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2016. július 26. Megosztás Posztolva: 2016. július 26. (szerkesztve) Szia! A 1777 telefon számon létre kell hoznod egy 5 számból álló dominó jelszót, ezt követően be tudsz lépni vele az alkalmazásba illetve az online webes felületre is. A jelszót a 2.3 menüpontban tudod létrehozni. A hívás díjmentes. Szerkesztve ekkor: 2016. július 26. Szerkesztő: Roli82 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Törölt_tag6
Ha még nem, próbáld ki, a segítségével könnyen:
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
12 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.