Telekom Törölt_tag6 Posztolva ekkor: 2015. március 4. Telekom Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2015. március 4. Ha még nem, próbáld ki, a segítségével könnyen: nyomon követheted aktuális egyenleged, lekérdezheted adat és SMS forgalmadatbefizetheted számláidataktiválhatsz, vagy lemondhatsz kiegészítő csomagokatleválthatod díjcsomagodfeltöltheted saját-, vagy családtagod, barátod Domino egyenlegétigénybe veheted a Kapcsolat kártyád nyújtotta kedvezményeket. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Roli82 Posztolva: 2015. március 4. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. március 4. Igen! Egész jó app! :) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Ildikó69 Posztolva: 2015. március 26. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. március 26. Sziasztok! Pontosan mit kell beírni az alkalmazás megtalálásához mert én beírtam,hogy telekom és mindenféle külföldi oldalt adott be.:( Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Ildikó69 Posztolva: 2015. március 28. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. március 28. Szia KaRay! Samsung GT-I5510 Ildikó Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 jani44 Posztolva: 2015. március 31. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. március 31. Azt szeretném tudni, hogy lehet az alkalmazásban megnézni a számlához tartozó más számok egyenlegét? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Törölt_tag1702 Posztolva: 2015. június 1. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. június 1. Igaz, hogy kb. 2 hónappal ezelőtt tette fel a kérdést, de ne maradjon megválaszolatlanul, a válasz: igen, lehet.A www.telekom.hu oldalon be kell lépni folyószámlaszinten, és ezen a felületen tudja előfizetéséhez hozzáadni mobil illetve otthoni szolgáltatásait, telefonszámait. Ezután pedig okostelefonon a Telekom alkalmazáson keresztül figyelheti is az egyenlegeket. Remélem még nem későn :) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2016. július 26. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. július 26. (szerkesztve) Szia! A 1777 telefon számon létre kell hoznod egy 5 számból álló dominó jelszót, ezt követően be tudsz lépni vele az alkalmazásba illetve az online webes felületre is. A jelszót a 2.3 menüpontban tudod létrehozni. A hívás díjmentes. Szerkesztve ekkor: 2016. július 26. Szerkesztő: Roli82 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Törölt_tag2330 Posztolva: 2015. március 26. Telekom Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. március 26. Igen használtam :-)Arra van terv, hogy a mobil adatforgalom esetében a forduló nap is megjelenítésre kerüljön? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Törölt_tag6 Posztolva: 2015. március 26. Szerző Telekom Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. március 26. Kedves KaRay! A fordulónapot most is meg tudod nézni, ha rányomsz az adatforgalomra. Hamarosan frissül az alkalmazás és akkor már az összefoglaló oldalon is látni fogod. Üdv: Böbe Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Törölt_tag2330 Posztolva: 2015. március 27. Telekom Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. március 27. Szia Ildiko69, milyen telefonod van? Google Play-en és az App Store-ban is működnie kellene, lehet nyelvezet beállítási gondod van? Én most kipróbáltam, és elsőre a Telekom app jön föl. Üdv,KaRay Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Törölt_tag2330 Posztolva: 2015. március 27. Telekom Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. március 27. Kedves Böbe! Köszönöm, tényleg műxik, a nyíl is ott van, csak éppen nem nyomtam rá. Szuper, a változást is várom. :-) Üdv,KaRay Ui. a válaszod szövege után túl nagy üresség van, ez szándékos? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2015. június 2. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. június 2. A Telekom fiókot előtte (My T-Home, T-Mobile )telefonon nem szeretem használni, csak weben. :) Egyrészt a mobilos appmemóriahasználata még nem eléggé optimalizált, másrészt nyugodt körülmények között szeretem megnézni az adatokat. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag6552 Posztolva: 2016. július 26. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. július 26. Sziasztok! Én dominós vagyok és inkább csak a mobiladatforgalmat és egyenleget, vmint aazt szeretném Ellenőrizni hogy kivel mennyit beszélek. Viszont ezt csak úgs tehetem meg ha az applikációban megadok egy mobilelőfizetést? Mert ott egy 5 számjegyű jelszót kér, amit a szerződés megkötísekor kellett megadni! De én nem emlékszek ilyesmi megadására dominósként. Akkor előfizetés nélkül nem is tudom hadználni az appot? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Törölt_tag6
Ha még nem, próbáld ki, a segítségével könnyen:
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
12 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.