Kuklis Posztolva ekkor: április 12. Megosztás Posztolva ekkor: április 12. Tisztelt Ügyintéző ! 3 tv egység egyik távirányítója hibás. Szerintem valahol zárlatos. Hetente elem cserére szorul,a másik kettőnél nem cseréltünk még. Hol tudom kicserélni? Előre is köszönöm: Üdvözlettel: Kuklis Rudolf Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 uzman Posztolva: április 13. Megosztás Posztolva: április 13. Szia Telekom ügyfélszolgálaton vagy a 1414-en tudnak segíteni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: április 14. Telekom Megosztás Posztolva: április 14. Ekkor: 2024. 04. 12. at 22:08, Kuklis írta: Tisztelt Ügyintéző ! 3 tv egység egyik távirányítója hibás. Szerintem valahol zárlatos. Hetente elem cserére szorul,a másik kettőnél nem cseréltünk még. Hol tudom kicserélni? Előre is köszönöm: Üdvözlettel: Kuklis Rudolf Szia Rudolf! Kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot m.me/TelekomHU elérhetőségünkön a távirányító meghibásodásával kapcsolatban és rögzítünk számodra egy hibajegyet. Így futárszolgálattal, 3 napon belül ki tudjuk küldeni számodra az újat. Természetesen üzleteinkben is kérheted a cserét, ha számodra az, megfelelőbb. ^Rita Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Kuklis
Tisztelt Ügyintéző !
3 tv egység egyik távirányítója hibás. Szerintem valahol zárlatos. Hetente elem cserére szorul,a másik kettőnél nem cseréltünk még. Hol tudom kicserélni?
Előre is köszönöm:
Üdvözlettel: Kuklis Rudolf
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
2 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.