oldmumus Posztolva ekkor: 2015. március 18. Megosztás Posztolva ekkor: 2015. március 18. Jól értem-e a csomag 5000 perces havi felhasználhatósági keretét?- Telekom irányba normál díjas telefonszámok- Invitel irányba normál díjas telefonszámok- T-Mobile irányba normál díjas telefonszámok Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 foxylady Posztolva: 2015. március 18. Megosztás Posztolva: 2015. március 18. jól érted. annyi, hogy nem csak telekom és invitel irányba, hanem az összes belföldi, normál díjazású vezetékes irányba, vagyis az összes vezetékes szolgáltatóra vonatkozik. itt van a díjtábla, ahol le van írva részletesen. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 oldmumus Posztolva: 2015. március 18. Szerző Megosztás Posztolva: 2015. március 18. Köszönöm a válaszokat. Csak azért írtam a Telekom és Invitel vezetékest, mert a család ezekbe a körzetekbe telefonál kizárólag. A PDF-et átolvastam és lenne kérdésem, illetve az első kérdésemben is feltettem a mobil irányt: Tehát ha csak ez a szolgáltats van mobil opció nélkül akkor az 5000 percbe a Telekomos Mobil irányok is felhasználhatók igaz?Tehát ha van pl.havi 600 perc Telekom vezetékes, havi 400 perc Invitel vezetékes és havi 250 perc Telekom mobil akkor ez bőven belefér a keretbe. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 foxylady Posztolva: 2015. március 18. Megosztás Posztolva: 2015. március 18. Igen, felhasznalhato. Csak meg egy fontos, hogy az a hoppad legyen, amelyikben az 5000 percbe beletartozzon a mobil is. Korabban volt olyan hoppa is ami 5000 perc vezetekes + 200 perc t-mobil kedvezmenyt adott. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 oldmumus Posztolva: 2015. március 18. Szerző Megosztás Posztolva: 2015. március 18. A szerződés 2015.03.03.-án lett kötve. Előtte valami Stabil alap volt a telfon és a hűség lejárta előtt minden meg lett "modernizálva". Telefon, Internet és a TV. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 foxylady Posztolva: 2015. március 18. Megosztás Posztolva: 2015. március 18. Akkor mar az 5000 perc vezetekes + t-mobilosod van :) telefonalhatsz nyugodtan Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2015. március 19. Megosztás Posztolva: 2015. március 19. Sőt még kék számokat is tudsz ingyenesen hívni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 oldmumus Posztolva: 2015. március 19. Szerző Megosztás Posztolva: 2015. március 19. Köszönöm a válaszokat. Igazából ezt a szolgáltatást a szüleim használják. A rokonok Telekom, Invitel vezetékes, valamint Telekom Mobilos körben vannak. Ezért választottam ki ezt a csomagot nekik. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 oldmumus Posztolva: 2015. március 27. Szerző Megosztás Posztolva: 2015. március 27. Azóta felfedeztem, hogy a MT azonosító és jelszó beadása után az ügyfélszolgálati oldalon a Forgalmi adatokatban megjelent a telefonhívások forgalma óra/percben. Külön a vezetékes és külön a mobil. :smileyhappy: Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2015. március 27. Megosztás Posztolva: 2015. március 27. Ez nem rossz, csak működne már mindenkinek a My T-Home. Amúgy az aktuális hónap hívásrészletezőjét látod, vagy az előző lezárt hónapét? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 oldmumus Posztolva: 2015. március 28. Szerző Megosztás Posztolva: 2015. március 28. Mivel ez a csomag március 3.-a óta van, így egyenlőre csak az aktuálisat látom. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2015. március 28. Megosztás Posztolva: 2015. március 28. Na én is megnéztem édesanyám előfizetésén. Félreértelmeztem, mert azt hittem, hogy ez hívásrészletező. Ehelyett csak a beszélgetési idő van feltüntetve különböző irányok szerinti bontásban.Mit jelent a különleges szám-tartás alapú megnevezés? Egyébként csodálkoztam volna, ha a My T-Home-ban elektronikus hóközi hívásrészletező lett volna, mert ennek fejlesztéséről nem hallottam. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
oldmumus
Jól értem-e a csomag 5000 perces havi felhasználhatósági keretét?
- Telekom irányba normál díjas telefonszámok
- Invitel irányba normál díjas telefonszámok
- T-Mobile irányba normál díjas telefonszámok
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
11 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.