Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Sagemcom F@st 3896 Nincs Internet Wi-Fi-n

E.H.

Kérdés

Szervusztok!

Létrehoztam a Sagemcom F@st 3896 routeren egy Wi-Fi hálózatot. Beállítottam minden szükséges paramétert, engedélyeztem. Tudok is kapcsolódni hozzá mobillal vagy laptoppal, de nincs rajta internet elérés. A vezetékes kapcsolat rendben működik. 

Mi lehet a hiba? Tud ebben valaki segíteni nekem, hogy ez miért van? Mit kellene még csinálnom, hogy jó legyen?

Köszönöm!

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

11 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

• 0
  • Telekom

Kedves E.H.!

A hálózati eszközök használati útmutatóit ezen az https://www.telekom.hu/lakossagi/ugyintezes/keszulekbeallitasok/halozati-eszkozok oldalon találod. Abban az esetben, ha további segítségre van szükséged, hívd 1414-es számunkon szakértő kollégáinkat.

Bízunk benne, hogy válaszunkkal segítségedre lehettünk! ^Zsani

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 0
3 órája, Telekom szakértő írta:

Kedves E.H.!

A hálózati eszközök használati útmutatóit ezen az https://www.telekom.hu/lakossagi/ugyintezes/keszulekbeallitasok/halozati-eszkozok oldalon találod. Abban az esetben, ha további segítségre van szükséged, hívd 1414-es számunkon szakértő kollégáinkat.

Bízunk benne, hogy válaszunkkal segítségedre lehettünk! ^Zsani

Kedves Zsani!

Az eszköz útmutatóját én is megtaláltam. Semmi pluszt nem adott, ami alapján a probléma megoldható lenne.

Marad a szakértő kolléga a 1414-es számon.

Köszönöm.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 0
11 órája, uzman írta:

A vezeték nélküli adapter konfigurációjában nincs valami érték kézzel beírva? Esetleg vírusvédelem/internet security program nem blokkolja a wifi kapcsolatot?

Semmi ilyesmi nincs. A wifi kapcsolat felépül az eszköz és a router között, kapcsolódik a hálózathoz, de nincs internet elérés ha wifin csatlakozom. Kábellel rendben üzemel. Esetleg egy újraindítást megpróbálok majd, aztán meglátjuk.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 0

Üdvözlök Mindenkit!

A következő "problémát" tapasztalom ezzel a modemmel (mobil stick beüzemelve! ez fontos lesz):
Pár hete feltűnt, hogy részben filmek (Prime, Sky, AppleTV+, Disney+), zenék (Apple Music) streamelése, részben Teamses és Skype-os megbeszélések folyamán "megakad" a stream. Pár másodperc (2-4) néma csend, utána megint hallottam a Teams és Skype megbeszéléseket, illetve jobb esetben folytatódott a film. Nem jelentkezett semmilyen hibaüzenet  tehát mintha a kapcsolatot nem dobta volna el a modem. Drasztikusabb volt a jelenség a filmek streamelésénél (Prime, SkyShowTime, Apple TV+, Disney). Volt, amikor csak pár mp-es szünet után simán folytatódott a lejátszás, de előfordult olyan is, hogy teljesen elvesztette a kapcsolatot, kiírta a TV, hogy hiba a hálózati kapcsolatban ... és nem tudott újra csatlakozni. Közben minden más eszköz továbbra is "látta" a netet. (Laptop, tablet, mobil...)

A "megoldás" az lett, hogy a mobil sticket el kellett távolítani a modemből - 5 napja problémamentesen "üztemel" minden - akadásmentesek a streamek, tökéletes a Teams és a Skype is.

Más esetleg találkozott hasonló problémával? 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 0
2 perce, Telekom szakértő írta:

Szia Bendi64! Örülünk, hogy helyreállt a szolgáltatásod és gond nélkül használod. Köszönjük jelzésedet! ^Lia 

Alapvetően nem állt helyre "teljes körűen", mert pont az a szolgáltatás lett így kikapcsolva/kiiktatva, ami "alapvető" ennél a modemnél: ha nincs vonalas kapcsolat, akkor a mobil stickre kapcsol át. (A probléma részemről tulajdonképpen nem relevéns, mert van korlátlan mobilnetem az előfizetésemben, inkább azért jeleztem, hátha más is találkozott vele, és esetleg egy következő firmware frissítésben ez javítható.)

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Új...