Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Hibás telefonszám átadása a futárszolgálatnak


Kövesdi György

Kérdés

Ma reggel vettem észre a futárszolgálat oldalán, hogy sikertelen volt a kézbesítés. Ennek oka, hogy a Telekom egy olyan (régi Dominós) telefonszámot adott át nekik ami már évek óta megszűnt. A profilomon megnéztem és sehol sem szerepel ez a telefonszám és emlékeim szerint a megrendeléskor is ellenőriztem.

Hogyan tudom elkerülni ezt a jövőben? Honnan szedik egyáltalán azt a régi telefonszámot? Kihez tudok fordulni ezzel? (Online "ügyfélszolgálat" néven futtatott chatbot nem segít)

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

2 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 1
  • Telekom

Szia György! Kérjük, hogy a honlapunkon keresztül elérhető online ügyfélszolgálatunkkal vedd fel a kapcsolatot, ahol egy rövid beazonosítást követően munkatársaink ellenőrzik a nálunk szereplő adataidat és szükség szerint módosítják is azokat. Amennyiben Vanda, a digitális asszisztensünk nem tud segíteni, akkor a beszélgetést átadja kollégáink részére, így mindenképp javasoljuk, hogy próbáld meg újra elérni a chat ügyfélszolgálatunkat. ^Barna

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Én úgy emlékszem, hogy amikor legutóbb rendeltem, a rendelési adatoknál/átvevő adatainál ott volt.

Ha nem, akkor a kapcsolattartói telefonszám lesz, amit chat-en vagy telefonos ügyfélszolgálaton keresztül lehet ellenőrizni, módosítani.

Ha már folyamatban van a kézbesítés, érdemes lehet felvenni a kapcsolatot a futárszolgálattal, talán ők is le tudják módosítani az aktuális rendeléssel kapcsolatban a telefonszámot vagy jelzik a kiszállító futárnak

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...