Borbély Tamás Posztolva ekkor: november 3. Megosztás Posztolva ekkor: november 3. Van 1 nokia n95 8gb készülékem amit annó a telekomnál vásároltam hogy tudom beszerezni a függetlenítő kódját ? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 uzman Posztolva: november 4. Megosztás Posztolva: november 4. Én azt gondolom, hogy ez a széria még csak kábellel/szervíz box segítségével függetleníthető. Mindenképp vedd fel kérlek a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: november 5. Telekom Megosztás Posztolva: november 5. Kedves Borbély Tamás! A feloldást csak kellékszavatossági időn belül (2 év) tudjuk elvégezni. A felsorolt készüléktípusokhoz annak gyártójától a SIM Lock feloldó kód már nem szerezhető be: Nokia, LG, Microsoft Lumia, Lumia. Megértésedet köszönjük! Ezzel kapcsolatban ide kattintva találod a tájékoztatónkat is. ^Rita Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Borbély Tamás
Van 1 nokia n95 8gb készülékem amit annó a telekomnál vásároltam hogy tudom beszerezni a függetlenítő kódját ?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
2 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.