Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Andtoidos boxon műsor elkezdése utáni felvétele a műsor elejétől

zoli62

Kérdés

4 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

• 0
  • Telekom

Szia @zoli62!

Amennyiben a Telekom TV előfizetésedhez előfizettél a Record&Go szolgáltatásra vagy a díjcsomagod már tartalmazza ezt a kiegészítőt, akkor a legtöbb műsor esetén van lehetőség visszatekerni az élő adást. Ezt maximálisan a műsörújság szerinti kezdő időpontjáig vagy 120 percig lehet megtenni, így előfordulhat, ha a műsor több mint 120 perce kezdődött, akkor már a műsor kezdetéig nem tudod visszatekerni az adás. Tartalomtulajdonosi korlátozások miatt ez a funkció nem minden esetben érhető el, illetve előfordulhat, hogy a visszatekert adás előretekerését a csatorna tulajdonosa letiltotta. A tartalomtulajdonosi korlátokról további információt itt érsz el. Ha úgy tapasztalnád, hogy nem működik jól a rögzítési funkció, érdemes lehet a boxot újraindítani. Továbbra is fennálló hiba esetén, kérjük privát üzenetben küldd meg nekünk MT azonosítód, telefonos elérhetőséged és a konkrét hibának részletes leírását, hogy szakértőink felé továbbítani tudjuk a bejelentést. Együttműködésedet köszönjük! ^Zsolti

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 0
19 órája, Telekom szakértő írta:

Szia @zoli62!

Amennyiben a Telekom TV előfizetésedhez előfizettél a Record&Go szolgáltatásra vagy a díjcsomagod már tartalmazza ezt a kiegészítőt, akkor a legtöbb műsor esetén van lehetőség visszatekerni az élő adást. Ezt maximálisan a műsörújság szerinti kezdő időpontjáig vagy 120 percig lehet megtenni, így előfordulhat, ha a műsor több mint 120 perce kezdődött, akkor már a műsor kezdetéig nem tudod visszatekerni az adás. Tartalomtulajdonosi korlátozások miatt ez a funkció nem minden esetben érhető el, illetve előfordulhat, hogy a visszatekert adás előretekerését a csatorna tulajdonosa letiltotta. A tartalomtulajdonosi korlátokról további információt itt érsz el. Ha úgy tapasztalnád, hogy nem működik jól a rögzítési funkció, érdemes lehet a boxot újraindítani. Továbbra is fennálló hiba esetén, kérjük privát üzenetben küldd meg nekünk MT azonosítód, telefonos elérhetőséged és a konkrét hibának részletes leírását, hogy szakértőink felé továbbítani tudjuk a bejelentést. Együttműködésedet köszönjük! ^Zsolti

Szia! Érthetőség kedvéért: nem a visszatekert műsor nézhetőségéről van szó, hanem a műsorkezdet után indított kézi felvételről, ami csak attól az időponttól veszi fele streamet amikor a receptje gomb meg lett nyomva. Az IPTV-n a kézi felvételkor a műsor mindig az elejétől került rögzítésre, az Android boxot ezt letiltották. Én ennek az okát kérdeztem, hogy technikai jellegű, vagy csupán simán üzletpolitikai. Sokan, köztük én is használtam ezt a hasznos funkciót, ha elfelejtettem egy felvételt előre beprogramozni IPTV-n.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 0

Szia Lia!

Ez az funkció, ami hiányzik nekem az Androidos boxon, IPTV-t sokáig használtam, ott működött.  Vasárnap berszéltem egy Telekomos helpdeskessel, ő is hasznát IPTV-t, és Androidos TV-ből ő is hiányolja ezt a funkciót,. Megállapodtunk abban, hogy technikai akadálya nem lenne, ez csak egy üzletpolitikai döntés, hogy kivették ezt a funkciót. Jelenleg tesztelem a Telekom Android TV-t,  úgy, hogy a versenytárs tévé szolgáltatását használtam eddig, ráadásul ott eza funkció működik. Ilyen apró dolgok is számítanak . Jelenleg egyelőre a Telekomos box stabilabbank tűnik, viszont a másik szolgáltató boxára mostanában jön ki az új szoftver.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Új...