Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Telekom STB probléma

Aaroneasy

Kérdés

Udvozletem a Telekomnak!

meg tudnak mondani, hogy csak en vagyok ilyen szerencsetlen vagy altalanos, hogy a 2db STB amit kaptam gyakorlatilag hasznalhatatlan?Szo szerint nincs olyan nap, hogy ne lenne valami problema. Rendszeresen lefagy vagy nem tudom mit csinal, de nem regal semmire, ilyenkor aramtalanitani kell az eszkozt. Csak ugy eltunik az adas, aztan bootol percekig, persze semmi nem tortenik.  2024/2025-ben ez a rohej kategoria, ezt  nem hogy minosegi szolgaltatasnak, de szolgaltatasnak nevezni is eros tulzas. Ha en vagyok az egyetlen aki 2db hulladekot kapott STB helyett, akkor bemegyek es kicsereltetem, ha azonban ez a normalis a Telekomnal, akkor mondom fel a szerzodest.

Valaszukat elore is koszonom

Udv,

Gabor

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

3 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

• 0

Üdv!

Nem ez egyáltalán nem normális, rendeltetésszerű működés. Feltételezem, - mivel nem írtad - hogy smartboxod van. Ugyan előfordulhat néha lefagyás, de a tapasztalat szerint 99%-ban elegendő egy "gyorsítótár ürítés", áramtalanítani nem kell. Az is előfordulhat, hogy egyáltalán nem is az eszközökkel, hanem a hálózattal van a gond. Mindenképp jelentsd be hibára, hogy kiderüljön nem vonali oka van-e a hibáknak! Ha ezt kizárták, akkor érdemes az eszközöknél keresni tovább a hibaforrást.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Új...