Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Elérhetetlen szerver

glide79

Kérdés

Néhány napja a Telekom hálózatából (otthoni és mobilnet) nem tudom elérni a https://pricealerts.tradingview.com/ oldalt. Azért fura a hiba, mert maga a tradingview.com továbbra is működik, és Yettel-es mobilnetről a pricealerts is megy, tehát nem szerveroldali a hiba. Újraindítottam már mindent is (router, telefon, notebook, asztali gép), de ez és csak ez az oldal továbbra is time out hibát dobál. Az ügyfélszolgálat persze leráz azzal, hogy nem Telekomos a hiba, pedig nyilván az…

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

3 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

• 1
  • Telekom

Szia glide79! Ellenőriztük a megadott weboldalt, ami nem a Cloudflare hálózatából érkezik. Mivel más oldalak betöltésekor nem észlelsz hibát, kérjük szépen, hogy a problémás oldal üzemeltetőjével vedd fel a kapcsolatot. Megértésedet és az együttműködésedet köszönjük! ^Gabriella

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 0

A probléma nálam is jelentkezik, kb. egy hete, a TradingView alert funkció kb. 90%-ban nem működik a Telekom vezetékes internettel. Viszont iPadon egy régebbi ***** mobilinternet előfizetéssel minden rendben, tehát egyértelműen a Telekom internettel jelentkezik a hiba. (Tradingview factory reset-et, cache clean-t megcsináltam, de nem oldotta meg a problémát, tűzfal ,vírusírtó ideiglenes kikapcsolása sem ). A megbízhatóan működő alert funkció nélkül pl. a webhook notificationok is teljesen megbízhatatlanul működnek, nem lehet újakat készíteni, a meglévőket managelni stb. szóval a Tradingview egyik nagyon fontos funkciója használhatatlan. Külföldi fórumokban, discord csoportokban kapott visszajelzések azt erősítik meg, hogy nem általános Tradingview problémáról van szó.
Sürgős megoldás kellene... 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Új...