Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Mobile wifi 4g_5g Lte MF 800B-E beállítása

georgio

Kérdés

Tisztelt Telekom Fórum!

Egy 76. évét taposó nyugdíjas kér segítséget!

Kaptam egy Mobile wifi 4g_5g Lte MF 800B-E hordozható routert, van egy Tekekom-os domino SIM kártyám,  amin bőven van  adatkeret.  Próbálkoztam az internet beállítással, de eredménytelenül. Készítettem fotókat a készülékről és a beállítási lehetőségekről, amit mellékelek.
Megkérdezem, hozzáértők szerint ez a modell alkalmas-e egyáltalán arra, hogy azon beállítható legyen a telekomos wifi szolgáltatás?
Ha igen, mit és milyen paraméterekkel kell beállítanom ahhoz, hogy a WIFI  kapcsolat működjön?

Minden segítséget előre is megköszönök és szép napot mindenkinek!

Üdv.:  georgio

0_Hordozható router MF800B- Hggzeg_1_ 4G router Akkumulátor és kártyanyílással Hordozható 2100mAh 2.4G 150MBps 8-10 felhasználó egyszerre Több csatlakozás Mobil telefonhoz laptophoz asz[...].png

0_Hordozható router, MF800B-, Hggzeg,_2_ 4G router.jpg

0_SIM adatkeret.png

1_00_Belépés_4G MIFI.png

1_4G MIFI.png

2_WIFI Setting- 4G MIFI.png

3_DHCP Setting_4G MIFI.png

4_Mobile Network_SIM Card_ 4G MIFI.png

5_Mobile Network_Apn Setting_4G MIFI.png

6_Mobile Network_Network Setting_ 4G MIFI.png

7_Mobile Network_Connection Detect 4G MIFI.png

8_System_Product Info__4G MIFI.png

9_System Upgrade_4G MIFI.png

10_System_Change Password_4G MIFI.png

11_System_Reset_4G MIFI.png

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

3 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

• 0
  • Telekom

Kedves @georgio!

Mivel látszólag 4G képes a szóban forgó mobil router, így alkalmasnak kell lennie arra, hogy a mobilhálózatunkra csatlakozzon. Az internet használatához szükséges profil beállításához általános segédletet itt találsz: Hol találok segítséget a készülékem általános beállításaihoz - net, MMS, t-email?  . Amennyiben a szükséges szolgáltatói beállításokat elvégezted,  de ennek ellenére nincs internetkapcsolat , célszerű  ellátogatnod a gyártó honlapjára, ahol megtekintheted az eszközöd részletes használati utasítását. ^Zsolti

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Új...