Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Optikai router PON felirat alatt pirosan világít a led

Lőrincz Lilla

Kérdés

Sziasztok!

Tudna valaki segíteni a telekom router-én a PON felirat alatt pirosan világít a led (iptvm van). Elolvastam, hogy az optika jelével van probléma, de a tévé, internet és a vezetékes telefon is megy. Többször is áramtalanítottam (10 percet is vártam mi előtt visszadugtam). Karácsony előtt kötötték be, a bekötés másnapján sem volt probléma, ma mikor haza jöttem reggel nem volt probléma, de délután elkezdett pirosan világítani a PON. Betelefonáltam a Telekomhoz azt mondják bent nem látnak problémát. Felvették a hiba bejelentést, elvileg most 'szerelőnél' tart.  Olvastam, hogy másoknál is volt/van hasonló, de nekem ezekből nem derül ki, hogy mi ez. Azt szeretném megkérdezni, hogy valaki eltudja nekem magyarázni miért van ez és mindenképp ki kell-e cserélni az eszközt? 🤯

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Lőrincz Lilla
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

1 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

• 0

Kedves Lilla

Az internetkapcsolat es/vagy az előfizetett szolgáltatások működnek? Azért is  világíthat pirosan az említett LED, mert pl. az optikai jelszint a meghatározott szint alatt  vagy fölött van.

Ez a Hgw webes felületére belépve (általában 192.168.1.1 vagy az eszközon lévő matricán szereplő cìm) és Broadband vagy Gpon menüpontban található.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Új...