Bogi Posztolva ekkor: 2015. május 12. Megosztás Posztolva ekkor: 2015. május 12. Sziasztok! Létezik olyan applikáció, amivel beállíthatom, hogy napközben hangosan csengjen a mobilom, este pedig halkítsa le automatikusan? Köszi: Bogi Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 foxylady Posztolva: 2015. május 13. Megosztás Posztolva: 2015. május 13. ilyesmire gondolsz? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Törölt_tag3 Posztolva: 2015. május 13. Megosztás Posztolva: 2015. május 13. Szia. Én ilyen alkalmazásról még nem hallottam. Azt javaslom,hogy este kézileg halkítsd le a telefont. ) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 zoli62 Posztolva: 2015. május 13. Megosztás Posztolva: 2015. május 13. Én ezt használom. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alfray.timeriffic Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 feketegabi Posztolva: 2015. május 19. Megosztás Posztolva: 2015. május 19. Sok ilyen alkalmazás van, ami azt illeti, én már Symbian S60V5-ön is így szabályoztam az üzemmódokat. :) A jobb alkalmazások egyébként nem csak idő alapján tudják átállítani a csengőhangot, annak hangerejét stb., hanem pl. helymeghatározás segítségével is, azaz ha beérsz mondjuk a munkahelyedre, automatikusan átvált rezgőre a telefon, és így tovább. Az egyik legnépszerűbb – de sajnos nem ingyenes – ilyen applikáció a Tasker. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Bogi
Sziasztok!
Létezik olyan applikáció, amivel beállíthatom, hogy napközben hangosan csengjen a mobilom, este pedig halkítsa le automatikusan?
Köszi: Bogi
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
4 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.