Posztolva ekkor: November 30, 2014 hali mért van az ha két nappal ezelött bekötötték nekem az internetett azt azota nincs newtem ? Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: December 1, 2014 Mert az internet kötötték be nem a newtemet Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: December 2, 2014 szerintem jelezd az ügyfélszolgálaton -1412-, mert ezen a fórumon nincsenek ügyintézők, akik erre válaszolni tudnának.itt a felhasználók segítenek egymásnak, de a te kérdésedhez pontosan meg kell nézni, hogy mi lehet a gond Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: December 2, 2014 :) Mert az internet kötötték be nem a newtemet Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: December 2, 2014 Szerintem semmi. Mikor nekem is bekötötték akkor is napokat kellett várni rá. Igaz az sem 2014-ben volt. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: January 6, 2015 Newtem = Netem = Lajos otthoni internet szolgáltatása amit a szolgáltatótól vásárolt/kapott:smileyhappy::smileyhappy::smileyhappy: Szóval sima elírás, semmi több (bár van NEWT nevű alkalmazás, még a hálózatokhoz is van köze, de igazából ott másról van szó) Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: December 2, 2014 milyen neted?be van állítva rendesen?kábellel vagy vezeték nélkül (wifi) akarsz csatlakozni? hali mért van az ha két nappal ezelött bekötötték nekem az internetett azt azota nincs newtem ? Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: December 2, 2014 oké és kössz mindenkinek de már jo :D Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: December 2, 2014 na az szuper :D és mi votl a baj, hátha másoknak is segít? oké és kössz mindenkinek de már jo :D Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: January 4, 2015 És miaz a Newtem? Ilyen hálózatról nem tudok, érdekelne, hogy pontosan mit is foglal az magába?! Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
Posztolva ekkor:
hali mért van az ha két nappal ezelött bekötötték nekem az internetett azt azota nincs newtem ?
Bejegyzés megosztása
Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon