gallajos1992 Posztolva ekkor: 2014. november 30. Megosztás Posztolva ekkor: 2014. november 30. hali mért van az ha két nappal ezelött bekötötték nekem az internetett azt azota nincs newtem ? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2014. december 1. Megosztás Posztolva: 2014. december 1. Mert az internet kötötték be nem a newtemet Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 kugli Posztolva: 2014. december 2. Megosztás Posztolva: 2014. december 2. szerintem jelezd az ügyfélszolgálaton -1412-, mert ezen a fórumon nincsenek ügyintézők, akik erre válaszolni tudnának.itt a felhasználók segítenek egymásnak, de a te kérdésedhez pontosan meg kell nézni, hogy mi lehet a gond Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 dragontwin19 Posztolva: 2014. december 2. Megosztás Posztolva: 2014. december 2. :) Mert az internet kötötték be nem a newtemet Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 dragontwin19 Posztolva: 2014. december 2. Megosztás Posztolva: 2014. december 2. milyen neted?be van állítva rendesen?kábellel vagy vezeték nélkül (wifi) akarsz csatlakozni? hali mért van az ha két nappal ezelött bekötötték nekem az internetett azt azota nincs newtem ? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 gallajos1992 Posztolva: 2014. december 2. Szerző Megosztás Posztolva: 2014. december 2. oké és kössz mindenkinek de már jo :D Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 dragontwin19 Posztolva: 2014. december 2. Megosztás Posztolva: 2014. december 2. na az szuper :D és mi votl a baj, hátha másoknak is segít? oké és kössz mindenkinek de már jo :D Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2014. december 2. Megosztás Posztolva: 2014. december 2. Szerintem semmi. Mikor nekem is bekötötték akkor is napokat kellett várni rá. Igaz az sem 2014-ben volt. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 ?d? Posztolva: 2015. január 4. Megosztás Posztolva: 2015. január 4. És miaz a Newtem? Ilyen hálózatról nem tudok, érdekelne, hogy pontosan mit is foglal az magába?! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 dragontwin19 Posztolva: 2015. január 6. Megosztás Posztolva: 2015. január 6. Newtem = Netem = Lajos otthoni internet szolgáltatása amit a szolgáltatótól vásárolt/kapott:smileyhappy::smileyhappy::smileyhappy: Szóval sima elírás, semmi több (bár van NEWT nevű alkalmazás, még a hálózatokhoz is van köze, de igazából ott másról van szó) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
gallajos1992
hali mért van az ha két nappal ezelött bekötötték nekem az internetett azt azota nincs newtem ?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
9 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.