anonymus Posztolva: 2015. augusztus 25. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 25. Nem tudok kötetlenül beszélgetni, azért nem írtam ide. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Törölt_tag1702 Posztolva: 2015. augusztus 28. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 28. Nyaralás már megvolt, inkább dologozás van és nincs sok idő a kötetlen beszélgetésre :DGábor nálatok mi a tapasztalat az üzletben? Augusztus elején ott is nagyon sok ügyfél jött be ügyet intézni? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
anonymus Posztolva: 2015. szeptember 5. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. szeptember 5. Nagyon ki haltunk emberek! Mobiltudós kollégák, ennyire sok a munka ? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
zoli62 Posztolva: 2015. szeptember 5. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. szeptember 5. Windows 10-et használja valaki napi szinten? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Deino Posztolva: 2015. szeptember 5. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. szeptember 5. Windows 10-et használja valaki napi szinten? Én. Lenne valami kérdésed vele talán? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
zoli62 Posztolva: 2015. szeptember 5. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. szeptember 5. (szerkesztve) Én. Lenne valami kérdésed vele talán? Csak annyi, hogy kinek mennyire vált be napi szinten. Én a jól működő Windows 7-ről frissítettem egy HP gyári gépen. Mivel volt egy LAN-nal kapcsolatos olyan hiba, amit csak újratelepítéssel tudtam volna megoldani, ezért inkább belevágtam. Egyelőre úgy tűnik stabilan működik, eddig csak egyszer volt probléma, amikor elszállt az integrált video drivere. Egy rendszervisszaállítás segített. Azóta ismét látszanak a helyi hálózat gépei. Az Edge böngésző tényleg elég gyors, ahogy írják is, csak persze hiányoznak belőle a bővítmények. Amúgy meg felületre egy öszvér megoldás az érintőképetnyőre való csempék és az asztali alkaémazások között. Mindenesetre most érdekes módon nem használok rajta Classic Shellt. Szerkesztve ekkor: 2015. szeptember 5. Szerkesztő: zoli62 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Deino Posztolva: 2015. szeptember 5. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. szeptember 5. Csak annyi, hogy kinek mennyire vált be napi szinten. Én a jól működő Windows 7-ről frissítettem egy HP gyári gépen. Mivel volt egy LAN-nal kapcsolatos olyan hiba, amit csak újratelepítéssel tudtam volna megoldani, ezért inkább belevágtam. Egyelőre úgy tűnik stanilan működik, eddig csak egyszer volt probléma, amikor elszállt az integrált video drivere. Egy rendszervisszaállítás segített. Azóta ismét látszanak a helyi hálózat gépei. Az Edge böngésző tényleg elég gyors, ahogy írják is, csak persze hiányoznak belőle a bővítmények. Amúgy meg felületre egy öszvér megoldás az érintőképetnyőre való csempék és az asztali alkaémazások között. Mindenesetre most érdekes módon nem használok rajta Classic Shellt.Konkrét hibám nem sok volt Windows 10-el. Nekem stabil. Classic Shell felesleges, mivel van beépített Start menü. Alkalmazások vannak/voltak, amik bugosan működtek, de azok nagy része is már megjavult. Edge-re kell egy jó nagy fejlesztési csomag és akkor majd használni fogom én is. Szerintem is gyors, meg minden, de a html5-el meg a css3-al még nem ápol valami jó barátságot... habár a javascript kezelése szinte felülmúlja a többi böngészőt.Erőforrással meg nagyon takarékos, procim nem valami erős, mégsem nagyon mozdul meg edge-vel, míg Chrome 10%-ra is feltekeri ha gondolja. Jelenleg Firefoxot használok. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
anonymus Posztolva: 2015. szeptember 5. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. szeptember 5. @feketegabi Ipod nano 5 szerinted megéri javítgatni ? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
feketegabi Posztolva: 2015. szeptember 6. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. szeptember 6. @feketegabi Ipod nano 5 szerinted megéri javítgatni ?Ez mindig attól függ, hogy mennyibe kerülne. Amúgy hová tűntek a hozzászólások? A legfrissebb augusztus 4-én íródott, pedig azután is beszélgettünk. Persze lehet, én maradtam le valamiről, és szó esett erről az új fórummotorról szóló diskurzusban, de még nem jutottam el addig. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
zoli62 Posztolva: 2015. szeptember 6. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. szeptember 6. Ez mindig attól függ, hogy mennyibe kerülne. Amúgy hová tűntek a hozzászólások? A legfrissebb augusztus 4-én íródott, pedig azután is beszélgettünk. Persze lehet, én maradtam le valamiről, és szó esett erről az új fórummotorról szóló diskurzusban, de még nem jutottam el addig. Még zajlik a korábbi fórummotor alatt írt hozzászólások migrációja. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
anonymus Posztolva: 2015. szeptember 12. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. szeptember 12. Ez mindig attól függ, hogy mennyibe kerülne. Kb 3000 Ft lenne az alkatrész külhonból plusz még a munka. Aksi és kábel csere kár hogy a T ilyeneket nem vállal. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
zoli62 Posztolva: 2015. szeptember 20. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. szeptember 20. Windows, vagy linux ? Nekem egy öreg laptopon Windows XP mellett Linux Mint is van. Arra jó, hogy ne kapjak be különböző kártevőket. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
anonymus Posztolva: 2015. szeptember 20. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. szeptember 20. Linux mondom ezt úgy hogy per pil Windowst használok Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
zoli62 Posztolva: 2015. szeptember 20. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. szeptember 20. Linux mondom ezt úgy hogy per pil Windowst használok Konkrétan melyik linux disztro jön be neked? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
anonymus Posztolva: 2015. szeptember 20. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. szeptember 20. Gépre Ubuntu és Linux Mint szervernek Ubi meg Debian. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Deino Posztolva: 2015. szeptember 20. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. szeptember 20. (szerkesztve) Konkrétan melyik linux disztro jön be neked?Erre nincs opció, mivel egyrészt függ a használati körülményeidtől másrészt pedig a Linux pont egy olyan részleg, ahol elveszel a sivatagban ha választanod kellene.Mindenképp a sima Ubuntuval kezdj de van annak is rengeteg formája, Pl. Kubuntu (windowsos élmény). Debiant szerintem meg se próbáld a saját érdekedben Amúgy én Windows párti vagyok, ha csak nem valami szerver szintű dologról beszélünk vagy hasonló. Szerkesztve ekkor: 2015. szeptember 20. Szerkesztő: Deino Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
zoli62 Posztolva: 2015. szeptember 21. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. szeptember 21. Szerverre Debian, esetleg Centos, desktopra Linux Mint vagy Ubuntu. Legalábbis szerintem, ha linuxról van szó. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
feketegabi Posztolva: 2015. szeptember 25. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. szeptember 25. Még zajlik a korábbi fórummotor alatt írt hozzászólások migrációja. Hát még mindig nem jöttek helyre azok a hozzászólások. Nem merem biztosra mondani, de úgy rémlik, 100 fölött volt már a bejegyzéseim száma, míg most ezzel együtt 87-ra rúg. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.